Filmové novinky: Rusko má vlastní Avengers, Batman nového protivníka a vznikne Zombieland 2

Tentokrát nám týden přinesl novinky se společnou tématikou superhrdinů, a to nejenom do klasických světů Marvelu a DC. Takový Max Steel, kříženec Iron Mana a Tron Legacy, je původně hračka od Mattela. Pozornost se snaží strhnout i Rusko, které se přidává rovnou s celým týmem patriotických superhrdinů. A kdyby se vám to náhodou nelíbilo, klasičtí Avengers pobaví se sérií nepovedených záběrů z Civil War.

Max Steel od Mattela je tady!

A možná zde přeci jenom drobná vazba na Marvel je. Vedle režie Stewarta Hendlera totiž scénář píše Christopher Yost, který má zároveň na svědomí scénáře filmů Thor: Temný svět a navazujícího Ragnarok. Tentokrát ale přivádí k životu příběh akční figurky známé jako Max Steel, a navazuje tak stanice Netflix nebo Disney, které v minulosti produkovaly kreslené seriál značně popularizující tuto nyní světově proslavenou značku. A že ji neznáte? No tak to ji brzy poznáte. Ben Winchell jako Max McGrath v hlavní roli se svým mimozemským kamarádem Steelem zabrousí za hranice svých možností, které mu jeho otec už tak dost rozšířil. Max disponuje zvláštními schopnostmi… a ty budou potřeba k záchraně celého světa již 14. října!

Max_Steel_19

Vzhledem Tron, jinak trochu Iron Man. Zdroj: comingsoon.com

Ukázka zde: http://www.comingsoon.net/movies/trailers/762905-mattels-max-steel-movie-trailer-is-here#/slide/1

Ruská verze Avengers? Jmenují se Guardians

Nejspíš nemá vůbec smysl uvádět jméno kteréhokoliv herce nebo herečky v hlavních rolích, natožpak režiséra a scénáristy. Stejně je nebude nikdo znát. I přesto ale ruský filmový počin na poli superhrdinů nevypadá zase tak úplně k zahození. Guardians nás přenesou do dob Studené války a zemí Sovětského svazu, který čelí hrozbě zničení neznámými nadpřirozenými silami. Tomu má zabránit čtveřice zachránců, s jejichž DNA nepatrně zamíchali genoví inženýři, a stvořili tak superhrdiny. Najednou tu nemáme Sebastiena, Antona, Sanzhara a Alinu. Na scénu přichází Ler schopný manipulovat s jedním ze čtyř základních živlů – zemí, Ursus, měnící se částečně nebo úplně v obrovského medvěda, Khan se svou nadlidskou sílou, rychlostí a nadáním pro cokoliv s čepelí, a nakonec Xenia, manipulující s vodou a jejími vlastnostmi. Koneckonců, podívejte se sami. Přijdou 23. února příští rok.

Batman má proti sobě nového rivala. Affleck si zatančí s Deathstrokem

Exkluzivní informace se objevila nečekaně zčistajasna přímo na Twitteru herce a režiséra Bena Afflecka, kterému připadla role, vedle Supermana nejznámějšího superhrdiny DC Comics, Batmana. Režírování rebootu snad i celé batmanovské série spadlo do klína rovněž Affleckovi, a tak není divu, že si záporáky může vybírat a jako první je i sdílet na svých účtech. Původně si však fanoušci mysleli, že jde o jednoho se záporáků k připravované Lize spravedlivých. Z omylu je ovšem vyvedl internetový magazín The Wrap, a tak dnes již s jistotou víme, že Deathstroke bude Batmanovi čelit v jeho sólo snímku, a pro začátek snad nemohlo být lepší volby. Padouch je totiž skoro jako superhrdinův obrácený odraz v zrcadle. Je nadmíru inteligentní a nadaný bojovník, akorát na té špatné straně.

Více zde: http://www.thewrap.com/deathstroke-will-be-main-villain-in-ben-afflecks-batman-movie-exclusive/

Scénáristi Deadpoola připravují Zombieland 2

Po peckovém úspěchu letošního Deadpoola není divu, že dvojka dostala téměř ihned zelenou. Režisér Tim Miller a scénáristé Paul Wernick a Rhett Rheese se už tak pomalu mohou vracet na plac, ale pozor! Duo Wernicka a Rheese se rozhodlo oživit jeden ze snímků minulosti, který rovněž sklidil úspěch a pobavil celé kinosály plné diváků. Řeč je o komedii Zombieland, která se z říše mrtvých vrátí zpět mezi ty živé. Teda alespoň jednu čtveřici vrátí nejspíš kompletně, a to uskupení z prvního dílu v podobě Woodyho Harrelsona jako Tallahasseeho, Jesseho Eisenberga jako Columbuse, Emmy Stone jako Wichity a Abigail Breslin jako Little Rock. Tedy takový je alespoň předpoklad. Kluci Wenick a Rheese jsou už prý totiž na cestě k Harrelsonovi na kus řeči ohledně pokračování, a tak rovnou uvažujeme návrat celé party. A že by se otočil i Ryan Reynolds, když s ním budou teď takřka stále v kontaktu? Kdo ví. Pokračování se ale rozhodně koná. Jak Deadpoola, tak Zombielandu!

Více zde: http://screenrant.com/zombieland-2-deadpool-writers/

landscape-movies-zombieland

Nezapomenutelná dvojka. Zdroj: Digitalspy.com

Více ze Spider-Mana. Tom Holland se předvádí na place, i v kostýmu

Spider-Man dostal v Civil War od Tonyho Starka novou hračku… oblek. A tak asi není divu, že se s ním stále dokola předvádí a poutá pozornost fanoušků, když čas od času vypustí nějakou tu fotku. Asi mu to nemůžeme mít za zlé. Oblek je to bombastický a jednou už se v akci osvědčil, tak proč by se neosvědčil znovu třeba proti padouchovi Michaelovi Keatonovi? Abychom viděli, že se na něj Tom Holland skutečně svědomitě připravuje, nahrál nám na Instagram dokonce video jednoho ze svých kaskadérských kousků. Je tedy i vidět, že na fotkách je to v obleku doopravdy on.

Fotky zde: http://www.comicbookmovie.com/spider-man/new-spider-man-homecoming-set-pics-video-features-tom-holland-a144897

A nakonec tu srandu. Civil War bylo drama, při natáčení ale rozhodně ne

No a k tomuto snad ani nemá cenu říkat něco víc. Celý Civil War je o rozpadu vztahů mezi Avengers a jejich následným rozdělení na dvě frakce, které se nejspíš nedají dohromady až do Infinity War. Na jedné straně Robert Downey Jr. jako Tony Stark a. k. a. Iron Man, na druhé straně Chris Evans jako Steve Rogers a. k. a. Kapitán Amerika. Jak se rozdělil zbytek týmu, na to už se podívejte ve filmu, pokud jste ho neviděli, a přidat rovnou můžete nepovedené záběry, u kterých se rozhodně zasmějete. A kdybyste chtěli víc, celý film vychází i na DVD a Blu-Ray discích, kde bude materiálu z natáčení ještě víc.

Tak co na superhrdinské novinky říkáte? Líbí?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Filmové novinky: Odin bezdomovcem, Cruise žebrá, Wolverine naposled a vrací se… MacGyver

Který z Batmanů byl nejlepší?