Figging jako moderní sexuální potěšení. Chcete zkusit něco nového? Potřebujete zázvor a škrabku! Pozor, tohle bude pálit!

Na to, abyste si v posteli trochu zablbli, pochopitelně nemusíte být z úchylného Japonska. Dovolí vám ta vaše, abyste jí při tom trochu potrestali? Pak zkuste figging, a napětí stupňujte se zázvorem! Jak konkrétně se s ním nakládá?

Co je to figging?

Že vám termín „figging“ absolutně nic neříká? Nejste v tom sami. Jedná se o méně známou BDSM praktiku, která má však ve skutečnosti dlouhou historii. Původně šlo o proces, prostřednictvím kterého se trestaly otrokyně ve starověkém Řecku. Jelikož se praktika dost ujala, později ji převzali i Římané. A viktoriánská Anglie nezůstala pozadu. Nejde o nejběžnější aktivitu, ačkoli se stala hitem na všemožných porno serverech, což jste asi zaregistrovali. Kombinace análních hrátek s kázeňskými postihy se u leckoho poměrně ujala. A hlavní roli v tom všem hraje zázvor. Ano, ten zázrak, který teď užíváte na chřipku!

Tak ty jsi zlobila?

To se takhle vydáte na nákup a najdete ten největší kus zázvoru, který vám zkříží cestu. Pokud tvarem připomíná anální kolík s rukojetí, o to líp. Tuhle vytrvalou bylinu oloupete ostrým nožem nebo škrabkou. Jestli se do toho osobně dáte, pamatujte, že zázvor je vláknitý a je nutné odstranit z něj všechny hrbolky a nerovnosti. V ideálním případě po svém zásahu získáte zaoblený kuželový tvar. Nepoužijete-li rukavice, důkladně si umyjte ruce – ideálně ještě před tím, než se dotknete svých očí, jinak primárně potrestáte sami sebe.

Sluší se také uvést, že místo zázvoru lidé používají i zubní pastu či mátový olej. V podstatě je jedno, kterou variantu zvolíte. Hodně záleží na tom, jak tolerantní ta vaše je a co všechno vám dovolí. Roli pochopitelně hraje i osobní přístup. Při figgingu člověk nemůže být hrr.

Tunel Blanka pod ostrou palbou

Zázvor, nebo jiná alternativa, se vsune do konečníku. Pochopitelně pomalu a s citem. Přece nechcete kořen přelomit! Do několika minut se dostaví pálení, které může trvat až jeden a půl hodiny. Bolest navíc zesiluje, když se k zázvoru chováte jako k masturbační pomůcce. Ti, kdo trestané milence chtějí naložit ještě víc, praktikují anální sex ihned po vytažení kořene z pozadí, tedy v době, kdy je anus ještě podrážděný. Jiní ještě v ruce drží bičík nebo hůl, která zajišťuje intenzivnější stimulaci. Přijde vám to jako přitažené za vlasy? Můžete si vzít příklad z dob dávno minulých.

Jak nápad ospravedlnit?

Staří Řekové koncipovali důkladně propracované sexuální obřady, které v podobě posvátných orgií praktikovali jak v soukromí domova, tak na veřejnosti. Odevzdávali se prožitku, milenci hledali cesty, jak si vzájemně dopřát smyslovou rozkoš. Pokud figging pojmete jako oni, projdete v podstatě sexuálním obřadem, který se jako kterýkoli jiný rituál rozvíjí v jednotlivých fázích a seancích. Důležité je správné načasování a stupňování extáze.

Vhodný čas, místo i péče

Buďte hraví, něžní, dopřejte si spoustu času a společně si určete bezpečnostní heslo, kterým se hrátky v případě potřeby ukončí. Samozřejmostí by mělo být i ošetření bolístek po sexu. Mnohdy stačí, když se zadní vchod podrážděný od zázvoru opláchne vodou a potře gelem z rostliny aloe vera. Projde vám to doma? To záleží jen na vás.

Dobrodružství, které rozhodně není pro každého

Vyznavači podobných postupů tvrdí, že transcendentní techniky (přesahující smyslové i rozumové možnosti) jsou věnované průzkumu sexuálního potenciálu. Jakmile se osmělíte odhodit strach a zbavíte se obav, že vás ostatní budou soudit, překonáte nastavené hranice a dostanete se přes fyzické, emoční i duchovní bloky. Díky tomu se dá prožít intenzivnější sexuální rozkoš. Máte na to odvahu, nebo zůstanete u svých starých dobrých postupů?

A co vy, máte s praktikou nazvanou figging své zkušenosti?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Cvičení ke zvýšení sexuální výdrže. Spokojený intimní život ve vztahu je základ! Jak mít ocelový jazyk i tělo?

Buďte obezřetní, dnes už vás může zabít cokoliv! Kdy můžete zemřít na orální sex?