Expedice SCRAB III se blíží! Ještě to stihnete!

Co to je expedice SCRAB? Jednoduše! Sežeň auto do TROJKY, posbírej odvahu a kámoše a vydejte se v týmu kolem Republiky…. autem u něhož není jisté jestli se vůbec dožije STARTU.:) Kdy, kde a jak si řekneme blíže.

Tak nejprve si ujasníme základní informace. Cílem dobrodruhů v autech za maximálně tři tisíce korun je dorazit do cíle. Vyjíždí se 29.2. a konec je 6.3. 2016. Registrovat se můžete přes FB Expedition SCRAB.

Registrační poplatek je 1.000,- za auto, ne za posádku. Kolik vás v autě pojede, je jen na vás a předpisu dle technického průkazu. Poplatek je nevratný, jedná se o jistinu pro vás, že máte své místo na startu jisté. A pro pořadatele, že máte o účast na akci vážný zájem a vaše dosavadní prohlášení, že jedete, nejsou jen prázdná slova.

(Z poplatku se hradí zálohy na ubytování, loga na auta a ceny pro účastníky. Také je to rezerva pro případ havárie, i když máte všichni povinné ručení, nikdy nevíte co se může přihodit.)

A ještě pravidla expedice

  1. MAXIMÁLNÍ POČET ÚČASTNĚNÝCH VOZŮ JE URČEN NA 10, POKUD SE NĚKDO ZAREGISTRUJE, ALE NESLOŽÍ V DANÉM TERMÍNU ZÁLOHU, JEHO REGISTRACE SE STORNUJE A NASTUPUJE ZA NĚHO DALŠÍ V POŘADÍ.2. Účastníkem akce může být každý kdo dosáhl minimálně 18ti let věku a je právně odpovědný za své skutky a činy.

    3. Každé registrované vozidlo musí splňovat tato pravidla – Platná STK minimálně do konce 03.2016 včetně povinné výbavy, zimní obutí, povinné ručení, vozidlo smí ovládat (řídit) minimálně jeden vlastník řidičského oprávnění sk. B.
    ¨
    4. Minimální počet členů ve vozidle je 1 (řidič) maximální pak dle max. počtu pasažérů v VTP.

    5. Expedici lze absolvovat pouze ve vozidle, jehož pořizovací cena nepřesáhla 3.000,-Kč + 1000,-Kč na úpravy pro přespání. Pořizovací cena musí být ze stavu vozidla patrná.

    6. Všechny náklady na cestu, krom vstupů si platí každá posádka/účastník sám.

    7. Pořadatelé nenesou žádnou zodpovědnost za činy a skutky účastníků.

    8. Na akci dbají účastníci pokynů pořadatele, pokud tak neučiní mohou být z akce bezpodmínečně vyloučení. Na akci je přísně zakázáno požívat nelegální omamné látky. Účastníci s sebou na akci nesmí mít střelnou zbraň, v případ zjištění takového, bude účstník vyloučen z akce okamžitě.

Jak probíhaly předchozí expedice zjistíte na FB stránkách.:)

Tak s chutí do toho. Bude prdel!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Čtyři povolání pro drsňáky, které byste fakt nedali

Nejlepší pánská jízda. V Dubaji!