Exkluzivní bordely světa. Kam za zábavou?

Chlapi vždycky budou platit za jídlo a sex. Zatímco to první většinou mají doma, ten sex je trochu diskutabilní (a proto bordely ještě stále vydělávají). Ve kterém se točí nejvíc peněz a rozkoše? Návštěvu těchto sedmi by měla proplácet zdravotní pojišťovna!

Nej bordely světa

1. Paradise, Stuttgart – Německo

Je hrozně těžké vybrat ze všech těch německých bordelů jeden nejlepší. Jsou jich tam stovky. Ovšem ten největší a nejvyhlášenější funguje od roku 2008. Má vlastní restauraci, kino, lázně a 31 soukromých pokojů. Holky jsou většinou z východní Evropy, speciálně z Bulharska a Rumunska. To zrovna není váš sen? Podle posledních statistik v Německu pracuje asi 400 tisíc prostitutek, tak snad budete mít štěstí a narazíte na nějakou cool kost, byť s příšerným přízvukem.

Kdo tam byl? Epicureans: „Jídlo, prostředí, sauna, všechno super. Akorát pozor na holky z Rumunska. Velmi často chtějí souložit v poloze „na pejska“, protože vědí, že hodně chlapů se tímhle způsobem udělá nejrychleji.“

2. Mustang Ranch Resort, Storey County – Nevada

Tenhle zatraceně stylovej bordel u Rena si prošel nákladnou rekonstrukcí v roce 2005. Klade si za cíl být něco jako Hilton mezi hotely. Je to luxusní podnik s luxusními službami i personálem.

Kdo tam byl? Marty: „Ceny za sex se liší a jsou smluvní. Zajímavostí je, že vstup mají povolen i samotné ženy nebo páry. Stát Nevada právně vyžaduje, aby zákazníci nosili kondomy. Klub poskytuje VIP služby, což zahrnuje i samostatný vchod a separátní jednání, takže se nemusíte potkat s ostatními. Vlastní bankomat samozřejmostí. Jinak stop stav platí pro anál a líbání, jinak spokojenost.“

3. Nana Entertainment Plaza, Bangkok – Thajsko

Čtyři podlaží, více než 40 barů, včetně go-go, moře chlastu a klasická thajská výchova: od holek posloucháte to, co chcete slyšet. Připadáte si jako v ráji. Tváří se, že jim nevadí pivní bachor, žluté zuby ani pleš. Ony to prostě umí.

Kdo tam byl? John: „Nana je jako Disneyland pro dospělé, chodím tam pravidelně jako do bufetu zábavy. Vše je bezpečné a regulované státem.“

4. Big Sister, Praha – Česká republika

Je normální, že v bordelu platíte tisíce. Výjimku tvoří nevěstinec v naší matičce Praze, který je koncepčně vymyšlen jako reality show. Souložíte, užíváte si za drobné z kapsy, akorát musíte počítat s tím, že budete slavní. Ti, kdo na vás zírají přes internet, kabelovou či satelitní televizi, za tuto službu platí necelých 30 euro měsíčně.

Jinak holky vydělávají asi čtyřnásobek průměrné české mzdy a v závislosti na ročním období jich bordel nabízí mezi 25 až 45. Pro našince, otevíračka je od 17 hodin do pěti do rána, ulice Nádražní 46.

Kdo tam byl? Kevin: „Místní pracovnice jsou většinou Češky nebo Slovenky a fakt je to bizarní zážitek! I když se všude uvádí, že služba je zdarma, není to pravda. Musíte zaplatit malý poplatek za vstup do klubu, ale jakmile jste uvnitř, můžete si vybrat, jakou holku chcete. Je to brilantní koncept, který by měli odkoukat nejen Britové!“

5. Centaurus, Rio – Brazílie

Elitní a nejvyhledávanější bordel v Brazílii? Centaurus. Funguje dlouho a dobře, i když se občas stane, že ho policie „vyklidí“. Jinak se není čeho bát. Na holky mluvte anglicky a tvařte se jako „Amík“, protože ty tam místní milují. Důvod? Za sexuální služby platí a nejsou s nimi výrazné problémy.

Kdo tam byl? Zpívající ucho Justin Bieber. Ale zrovna jeho názor nás nezajímá. Ovšem říká se, že tam přišel o panictví. No, aspoň v tom byl soudnej. 40 minut rozkoše tam stojí okolo 210 dolarů.

6. Tiffany, Sydney – Austrálie

Dům hříchu u protinožců inzeruje všechny možné i nemožné typy žen. Je vybaven několika terasami v klidné krajině, některé pokoje mají soukromé lázně. Hodina stojí 300 dolarů, k holkám, jejichž profily jsou dostupné na webu, si můžete vybrat i kostým. Je to jako puzzle pro chlapy.

Kdo tam byl? Eddie: „Mají systém soukromých čekáren, kdy přijde recepční a ukáže vám volné holky. Mimochodem, ty mají úroveň. Když se rozhodnete zůstat, prohlédnete si pokoje. Všude čisto a příjemně. Rád se vrátím.“

7. Club Plaza Hotel Lookout, Madrid – Španělsko

I Španělsko je vyloženě kundí ráj, nicméně co se týče vyhlášených či největších klubů v Madridu, množí se názory na arogantní holky a velmi vysoké ceny služeb i alkoholu. To je dost problém. Radši dáte přednost něčemu menšímu, ale příjemnějšímu, to se ví. Rada? Club Plaza Hotel Lookout v provincii Pedrezuela. Vládnou zde lidové ceny, hezké prostředí, a i když tu není 120 holek, vyberete si tu správnou.

Kdo tam byl? Carlos: „Půl hodiny stojí okolo 60 euro a můžu říct, že to jsou dobře investované prachy. Cítíte se dobře a spokojený odcházíte.“

A moc dobrá zpráva na závěr? Časopis The Economist porovnal situaci v 84 městech ve 12 zemích, včetně České republiky, a zjistil že cena za sexuální služby se za posledních osm let snížila v průměru o 1 600 korun.  Není to paráda?

Jasně,  že tohle nejsou všechny dobrý bordely světa, takže nám napište i ten svůj oblíbený, ať víme, na co zase máme šetřit!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Poprvé v bordelu. Připrav se na tohle

Hitparáda úrazů při sexu. Pozor na šišky a křečka!