Exkluzivně na ProChlapy.cz: Otázky na tělo pro současnou MISS ČR! Co prozradila?

Je mladá, krásná, úspěšná, sexy a bohužel teď zadaná. Kdo? Současná Miss ČR a aktuálně nejkrásnější žena v naší kotlině – Gabriela Franková. Nedalo nám to a museli jsme jí trochu poškádlit našimi všetečnými chlapskými dotazy. Co všechno nám na sebe prozradila? Tak třeba to, že nahá by se rozhodně fotit nenechala, leda že… Co by se muselo stát, si raději přečtěte.

Gabriela Frankova, Miss ČR

Nedá se nic dělat, ale musíme se zeptat: Jaké typy mužů vás přitahují? Čeho si všímáte nejdříve? Co Vás stoprocentně dostane?

Muž mě především musí zaujmout. Určitě by měl být vtipný. Abychom si padli do noty, měli bychom mít podobné zájmy. Musím si s ním zkrátka lidsky rozumět. Co se týče vzhledu, nemám ráda extrémy. Tedy nesmí to být ani „šampónek„, ale zároveň ani šmudla. Musí být normální, zkrátka normální chlap.

Určitě na vás chlapi neskutečně letí. Jakým způsobem je odmítáte? Máte nějaký fígl?

Většinou se vymluvím na přítele, že by ho to asi nepotěšilo. Ale ono záleží, jak se ten daný muž chová. Když je například opilý, nebo hrubý,  tak si s ním moc servítky neberu. Jsem zvyklá od mala říkat, co si myslím. Občas mi dokonce musí přítel na veřejnosti „držet pusu“, protože by se jinak musel prát, a to se mu zrovna moc nechce.

Plánovala jste si někdy, jak by měl vypadat Váš manžel?

Ano, ale to je dost nereálné (smích). Asi jsem se jako malá hodně dívala na romantické filmy. Moje představa byla: milující a věrný manžel, který je mi oporou, je na něj spoleh a především bere život s úsměvem a zbytečně se nerozčiluje. To je takový vysněný život bez stresů.

Nabízí se otázka, zda je takový Váš současný přítel?

Můj přítel tomu téměř odpovídá, jen kdyby se méně vztekal (úsměv).

Vzpomenete si na svou první lásku? Jaké to bylo a kdy? 

Jo jo, to bylo na anglickém táboře, kde jsem se zakoukala do kluka, který se tam líbil asi všem holkám. Měl vysportovanou postavu, skvěle vypadal a kupodivu toho nezneužíval. Byl hrozně v pohodě. Po táboře jsme se oba rozjeli každý do svého rodného města. Budete se divit, ale doteď si občas napíšeme a jsme kamarádi. Byla to milá dětská láska 🙂

Jsme muži a Vy krásná ženská, takže nás zajímá, jestli byste někdy dokázala odhalit svoje tělo. Tedy pózovat nahá…

Kdybych byla zabalená v prostěradle, tak asi ano (smích), ale bez prostěradla určitě ne ;-).

To je škoda. Tak alespoň na sebe prozraďte nějaký ten trapas ze svého života…

No to mohu. Trapas byl, když jsme s přítelem spěchali do divadla a on řekl, že poběžíme. Nebyl to úplně ideální nápad, protože si neuvědomil, jak se „dobře“ běží v botách na podpatku po kostkách… V divadle jsem si pak pořád rolovala své bílé kalhoty, aby nebyla vidět má černá kolena. Cítila jsem se hrozně.

Tak to ještě nebylo tak hrozný. To je u chlapa naprosto normální, že má „zadělaný“ kalhoty a nikdo to neřeší. To u Vás asi nehrozí. Přesto mohlo být hůř…Máte nějakou přezdívku?

Asi Vás zklamu, ale nikdy jsem žádnou přezdívku neměla. Teď si ale vzpomínám, že jako malá jsem si říkala Gaga. Taťka mi tak říká dodnes.

Prozradíte, čím byste chtěla být, kdyby nebylo Miss, modelingu ani Vaší agentury?
Po pravdě jsem od mala chtěla být právničkou a hodlám si to také splnit. Proto jsem si letos podala přihlášku na práva. Na druhou stranu nemusím být nutně právničkou, ale určitě bych chtěla mít právní vzdělání a v tomto oboru se vyznat.

Takže krása není přeci jen Vaší jedinou zbraní. Schováváte i těžší kalibry. To je dobré vědět. Měli bychom si na Vás dát bacha. Každopádně díky za rozhovor. 

A my všichni ostatní se můžeme ještě chvíli pokochat krásou Gabriely…

Medailonek Gabriely Frankové

Pochází z Brna-Husovice. Narodila se  25. prosince 1993. Na základní škole hrála tenis a divadlo, učila se hrát na klavír, chodila na gymnastiku a tancovala latinsko-americké tance. (šikovná holka) V letech 2009–2013 studovala na gymnáziu v Brně. Od roku 2013 studuje na Národohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické obor Ekonomie. Už v první třídě začala předvádět dětskou módu a od čtrnácti let se věnuje aktivně modelingu. Začínala na veletrzích módy Styl a Kabo, přes přehlídky Osmanyho Laffity, Petra Kaloudy, Libora Komosného a dalších návrhářů v České republice až na přehlídková mola v Milánu, Istanbulu nebo v Bratislavě. Gabriela je spoluzakladatelkou soutěže krásy Miss středních škol Olomouckého kraje. V roce 2013 založila také vlastní modelingovou a hostesingovou agenturu Frankly models.

Autor: Redakce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Eva Samková pod naším drobnohledem

Sexy volejbalistka Jess Gysin. Mrkněte na ni!