Lady Gaga opět šokovala svět. Tentokrát na Oskarech!

Je provokativní, šokuje, svádí a hlavně zpívá. Kdo? Lady Gaga! Její celé jméno je Stefani Joanne Angelina Germanotta. Svůj temperamentní italský původ prokázala už milionkrát. Kdekoli se objeví, je to poprask! A tak není divu, že její vystoupení bylo jedním z nejočekávanějších na letošních Oscarech, které se udílely včera. A jak to dopadlo? Šokovala znovu!

Jestli jste si mysleli, že osmadvacetiletá zpěvačka Lady Gaga už nemůže ničím překvapit, šeredně se mýlíte. I když na včerejším udílení Oskarů nevystoupila ani v šatech z masa ani nahá, zase všem vyrazila dech. Tentokrát vystoupila jako víla a předvedla muzikálovou skladbu. Vysloužila si za to „standing ovation“ (jako jediná). My rozhodně odvážným děvám fandíme a o Lady Gaga si myslíme, že to umí rozbalit, ale dostala nás taky. Tohle fakt nikdo nečekal! 

Perličky o Lady Gaga

Než se kouknete na video, které konečně prokázalo, že Lady Gaga zpívat umí, přečtěte si pár drbů, které jsme na ni vyšťourali.

1. Jak vznikl její umělecký pseudonym Lady Gaga? Jestli si vždycky vybavíte song od skupiny Queen, pak bingo! Vznikl podle Radio Ga Ga.

2. Zbožňuje módu, která je pro ni všechno!

3. Má po těle celkem osm tetování. Mezi nejznámější patří symbol Peace, který je inspirován známým zpěvákem Johnem Lennonem.

4. Prodala víc desek, než byste dokázali spočítat. Na konci roku 2011 byl odhad asi 23 milionů alb a 64 milionů singlů. Pak už to s počítáním asi všichni vzdali.

5. Je držitelkou prestižních 5 cen Grammy, 13 VMA´a, 8 EMA´s a 3 Brit Awards

6. Brzy se bude vdávat. Její přítel Taylor Kinney ji letos na Valentýna požádal o ruku. Řekla ano. No proč vlastně ne. randí s ním už tři roky.

7. Třeba brzy bude i rodina. Přítel se v médiích k tomuhle tématu vyjádřil kladně.

Jestli jste si na ni dělali zálusk, je zatím útrum. Ale pro potěšení tu máme ještě pár fotek.

Autor: Redakce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Otázky na tělo pro současnou Miss ČR

Ester Ládová patří do porna…