Existuje souvislost s masovými vraždami a terorismem? Ano! Za tím vším stojí ženy!

Co spojuje masové střelce na školách ve Spojených státech a islámské teroristy odpalující se na tržištích plných lidí? Zdá se, že to nebude politika ani náboženství, ale nedostatek sexu, potažmo neúspěch při balení žen.

Za vším hledej ženu! I za masovými vraždami!

Poslední případ masové střelby ve Spojených státech se odehrál v texaském Santa Fe. Sedmnáctiletý student střední školy Dimitrios Pagourtzis zastřelil chladnokrevně deset lidí, většinou dívek. Tichý samotářský student se mstil za to, že jej odmítla jedna z dívek, kterou při masakru také zastřelil. V dubnu zase v kanadském Torontu pětadvacetiletý student Alek Minassian najel úmyslně dodávkou do davu lidí na rušné třídě. I zde za sebou zanechal deset mrtvých a větší počet zraněných. A také vzkaz, že Povstání už začalo. Média si rychle všimla, že Minassian byl obdivovatelem Elliota Rodgera, dalšího masového vraha, který zabil v květnu roku 2014 šest lidí. Rodger sám sebe označoval za „incela“, a právě k tomuto hnutí se zaměřila pozornost médií. Jde o hnutí mužů, nebo spíše mladých chlapců, kteří z nějakého důvodu nemají úspěch u žen a setrvávají tak v nedobrovolném celibátu (involuntarily celibate).

Řady ozbrojených frustrátů

Co je tohle hnutí zač a zda to je vůbec hnutí, o tom se začaly vést učené debaty. Podle některých jde o izolované případy mužů, kteří jsou prostě frustrovaní z toho, že si nemohou najít ženu nebo mít sex. Podle jiných je to volně (po internetu) organizované hnutí, které má svou ideologii a cíle. Těmi je pomsta ženám a svržení moderní společnosti, ovládané tzv. alfa samci, tedy muži, kteří mají u žen úspěch (a jsou proto u incelů také na seznamu cílů). Odborníci v tom zatím nemají zcela jasno, každopádně mnoho médií si všimlo toho, že seznam střelců a teroristů s velmi pokřiveným vztahem k ženám je celá řada. Patří mezi ně například i Nor Anders Breivik, který ve svých spisech rovněž hanil ženy a zastával k nim minimálně velmi pohrdavý postoj.

Džihád jako cesta k sexu

Když se ze západního civilizačního okruhu přesuneme na Blízký Východ a současnou neutěšenou situaci v tomto koutě světa, zjistíme, že i tamní džihádisté a bojovníci v nejrůznějších radikálních skupinách jsou sexuálně frustrovaní. Mnohem více než samotný islám nebo náboženská dogmata jim mozek zatmívá nevybouřená sexuální energie. V tradičních islámských společnostech si není možné dát jen tak rande nebo si najít známost. To, že ženy chodí zahalené je jen jeden z problémů, další je striktní morálka a společenská pravidla, která jakýkoliv neformální svazek mezi mužem a ženou v podstatě znemožňují. V neposlední řadě hraje roli také mnohoženství. Zatímco bohatý muž může mít čtyři manželky, logicky tím klesá počet žen, které jsou volné a dostupné pro ty, kterým by bohatě stačila jedna žena.

Jak lákavě pak zní vábení džihádistů, kteří slibují otrokyně z dobytých území, které dostane každý bojovník k dispozici. Jak známo, Islámský stát vedl organizovaný obchod s otrokyněmi, kterými obdarovával své věrné. Když není možné slíbit ženu fyzickou, byť otrokyni, vždy je tu možnost získat oněch obligátních 72 pannen v islámském nebi. Stačí se odpálit mezi nevěřícími a duše džihádisty letí rovnou do ráje, kde jej čekají jen sexuální orgie s těmito ženštinami. Pro nevzdělané chlapce ze slumů celého Blízkého Východu to zní jako rajská hudba.

Svět vedou zvrhlí alfa samci

Jak je vidět, na obou stranách zeměkoule je poměrně početná skupina mužů, která by pro svou ženu byla ochotna zabíjet, i když je to velmi vzdáleno jakékoliv romantické představě. Samozřejmě, mezi jednotlivými případy jsou rozdíly, a ne vždy jde výlučně o projev sexuální frustrace, přesto je jasné, že touha po ženách vládne světu. Nijak nelze omlouvat násilné nebo teroristické činy těchto frustrátů, ale lze je částečně chápat při pohledu na svět dnešních mocných. Je to jako pohled do klece alfasamců. Současný americký prezident Donald Trump jako číslo jedna, zdatně mu sekunduje na politické výsluní se vracející italský hřebec Silvio Berlusconi, na internetu kolují videa z chlípného života ruských oligarchů, sexuálními pudy uspokojoval na stovkách žen i bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu Levi Strauss Kahn. I v malém českém rybníčku se to jen hemží politiky, kteří preferují spíše harémové uspořádání svých vztahů – Davidem Rathem počínaje a Miroslavem Mackem konče.

Nic nového pod sluncem

Co si s tím vším počít? Na jedné straně šílení masoví vrazi a teroristé v turbanech, na druhé zvrhlí politici a magnáti. A jakou roli v tom všem vlastně hrají ženy, o které tu jde vlastně ještě více? Psychologové říkají, že nejde v podstatě o nic nového. Svět takový vždycky byl. Mladí chlapci dostávali košem od svých vyvolených, muži si navzájem přebírali ženy a vždy existovali boháči, jejichž život byl jeden velký mejdan plný žen. Jen jsme se s tím dříve uměli vypořádat.

Dnes je psyché mladých mužů často natolik křehká, že není schopná se smířit s neúspěchem a svůj hněv pak obrací vůči celé společnosti. Základní problém je prý někde ve výchově, u těch Arabských zemí k tomu bude přispívat i celospolečenské klima a tradice. Odborníci říkají, že stejná situace je i u jiných savců, jako jsou třeba gorily. Vždy je v hierarchii někdo, kdo má nárok na samičky a ostatní holt mají smůlu. Jen dnešní generace se s tím prostě nedokáže smířit a někteří jdou raději vystřílet školu.

Autor: Snaut

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ruská propaganda na motorkách objíždí Evropu. Kdo jsou Noční vlci a které státy je na svém území nechtějí?

Puch a politika. Jak zápach a znechucení ovlivňují naše volby? Budete překvapeni!