Erotický masážní salon: Kde se o vás nejlíp postarají?

Pod pojmem erotická masáž si každý může představit něco jiného. Ta pravá masáž s erotickým podtextem zdaleka není o sexuálním uspokojení, ba právě naopak je to ta nejméně výrazná věc celého procesu. Mělo by se totiž jednat o poctivou masáž, která dokáže ulevit nejen svalům, ale také naší mysli.

erotický

Erotické masáže se stávají čím dál oblíbenějšími. Podíl na tom zřejmě má také rozvoj luxusních podniků, které nabízejí kvalitní a spolehlivé služby. Rozhodně se tedy nejedná o místa, kde by hlavním bodem schůzky byla masáž s takzvaným šťastným koncem. Podstata tkví v něčem úplně jiném. Masér či masérka by totiž měli umět kvalitně masírovat a současně také ulevit klientově psychice. Při takovéto masáži si tedy užijete uvolňující doteky a také příjemnou konverzaci, která se může týkat různých témat. Když najdete ten pravý erotický masážní salon, vyčistíte si hlavu a zrelaxujete celé tělo.

Kvalitní masáž

Ještě než navštívíte erotický masážní salon, měli byste si v prvé řadě proklepnout masérky. V některých podnicích se totiž setkáte s dobře vypadajícími slečnami, které lákají na uvolňující masáž, ovšem ve skutečnosti vůbec nemají žádné znalosti. To se většinou týká pochybných podniků, které lákají zákazníky hlavně na erotiku.

Ta pravá erotická masáž by však měla být prováděna certifikovanou masérkou, aby opravdu došlo k uvolnění svalů. Někdy se i v profesionálních salónech můžete setkat se zakončením masáže v podobě vyvrcholení, ovšem rozhodně to není nutností a většinou se to týká jen dlouhodobých a spolehlivých klientů, kteří jsou si s masérkou blízcí.

Najít tu správnou rovnováhu mezi erotikou a masáží nemusí být jednoduché. Někde se totiž setkáte s nekvalitní masáží z rukou nezkušené dívky. Sexuální uspokojení od krásné slečny je lákavá nabídka. Jenže profesionální erotická masáž je prováděna certifikovanou masérkou, která je sice spoře oděna, ale tím končí veškerý sexuální podtext. Záleží tedy na vás, co vlastně od takovéto masáže očekáváte.

masáž

Erotickou masáž si zdaleka nemusí dopřávat pouze muži. (foto: 123RF)

Profesionální přístup

Zejména erotický masážní salon by měl být vzorem profesionality. To znamená domluvený průběh schůzky v termínu, na který jste se objednali. Vzhledem k tomu, že toto téma stále může být pro někoho tabu, můžete se setkat i s pofidérními salony, které tyto služby nabízejí. Vždy si proto dejte při výběru takového podniku pozor, aby byl seriózní a poskytoval kvalitní služby.

S tím souvisí také diskrétnost. Profesionální erotická masáž jde ruku v ruce s úctou ke klientově soukromí. Proto by komunikace měla probíhat bez přítomnosti třetí osoby.

Proč jít na erotickou masáž?

Na erotické masáže chodí převážně muži, důvodem ale zdaleka nemusí být pouze touha po závěrečném vyvrcholení. Do těchto salónu často chodí také zadaní muži. Mnohdy masáže slouží jednoduše jako uvolnění po náročném dni a možnost popovídat si v příjemné společnosti. Někteří pánové tímto způsobem dostávají něhu, která jim doma chybí. Vzrušení panující při erotické masáži dokáže být opojné. Užít si to můžete třeba i v páru.

Jak se připravit na první návštěvu?

Pokud se rozhodnete navštívit erotický masážní salon a vyzkoušet co něžné ručky žen dovedou, většinou doprovází první akt spousta nervozity či strachu. Kvalitní podniky zajišťují diskrétnost klientů, nemusíte se tak bát, že byste se třeba potkali ve dveřích s někým, koho znáte. Co se samotné masáže týče, personál vám pomůže uvolnit se. Většinou k tomu stačí milá recepční, v pokoji vás pak uklidní příjemná hudba, svíčky a profesionální masérka.

Okolo erotických masáží stále panuje spousta různých názorů, přece jen je to pořád společenské tabu. Pokud však chcete vyzkoušet něco nového, co vám umožní dát vzrušení zase nový rozměr, pak jsou erotické masážní salóny tím pravým místem pro vás.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Erotické masáže: rádce pro začátečníky. Zorientujte se v názvosloví a pravidlech

Odpor k masáži prostaty. Měl by se překonat?