Erotické masáže: rádce pro začátečníky. Zorientujte se v názvosloví a pravidlech

Pod pojmem erotická masáž si určitě každý z nás představí masáž intimních partií. O co ale ve skutečnosti jde? Co za své peníze dostanete a jak se vyznat v názvosloví, když si vybíráte tu “pravou”?

Toužíte po opravdové relaxaci a láká vás zkusit něco lechtivějšího? Proč ne! Erotické masáže jsou trendy už několik let a jejich obliba stále roste. V dnešní uspěchané době se hledají různé cesty, jak zrelaxovat i dobít baterky. Tak proč ne touhle cestou? Nejde tu jen o nějaký sexuální zážitek. Jde tu o celkové uvolnění těla. A kdo ví, třeba taková masáž ve vás probudí nový zájem o stávající partnerku nebo vášeň, kterou využijete ve svém životě.

Sexuologové erotickou masáž doporučují jako účinnou zdravotní proceduru, která pomáhá dosažení dokonalého sexuálního zdraví po psychické i tělesné stránce.

Nejde jen o masérku

Erotická masáž je bez okliky velmi intimní zážitek, a tak by se k němu mělo i přistupovat. Nejde jen o to, vybrat si dobrou masérku, ale i správnou masáž a dobře se naladit. Pod erotickou masáží si můžete představit jemnou a něžnou masáž, při které nebude opomenuta žádná část vašeho těla. Má to ale svá uzákoněná pravidla.

Víc než jen ruce

Jednak je masérka při masáži nahá a také k masírování nepoužívá pouze ruce, ale často celé své tělo. Užívat si tak můžete smyslných doteků jejího pozadí, ňader i nohou či rukou. Technika tělo na tělo povzbuzuje erotično a dotváří vzrušující atmosféru.

Co byste měli ještě vědět

1. Pod pojmem SEX si většina mužů představí to, že dojde k souloži. Při erotické masáži to tak není a přesto to stojí za to, protože dojde ke kontaktu s genitáliemi.

2. Poskytovatelek erotických masáží je hodně a ceny se různí. Z své peníze můžete dostat různé služby. Chvilku proto pátrejte, než si vyberete to, na co se cítíte. Všechno se také odvíjí od toho, kolik do masáže hodláte investovat.

3. Někdo má rád luxus, tak si dopřeje dobrý podnik, který se specializuje přesně na tyto služby a je k tomu přizpůsobený. Tady počítejte s vyšší cenou. Když dáváte přednost domácímu prostředí, kde se s nikým dalším kromě masérky nepotkáte, vsaďte na privát. Je to více o osobním přístupu.  Erotická masáž může zahrnovat i klasickou masáž zad, krku, hýždí, nohou. Za to se připlácí.

4. Úroveň masáží je různá. Když nechcete zažít zklamání, určitě se věnujte delší dobu samotnému výběru a zapomeňte na to, jak co nejvíc ušetřit.

Rady pro začátečníky od odborníků

“Pokud se rozhodujete, co si vlastně dopřát, zkuste nejprve klasickou erotickou masáž. Je levnější než služba se sexem a můžete si tak ověřit, jak na vás konkrétní žena působí a jestli se s ní chcete vidět ještě někdy příště,” radí web Bezpasaka.cz. A co ještě?

Pokud vám jde hodně o masáž, vyberte si raději starší a zkušenější masérku. Ta ví přesně, kam sáhnout a jak to udělat, abyte déle vydrželi.

Před příchodem věnujte velkou pozornost vlastní hygieně. Je dobré se na to připravit a opravdu nic nezanedbat (nejen genitálie, ale i hýždě, nohy, podpaží, atd.)

Když jdete na masáž poprvé, předem se informujte, zda se masérky můžete během masáže dotýkat a kde, pokud o to stojíte. Ptejte se i na to, jestli bude oblečená v prádle nebo nahá. Leccos se dá pořídit za mírný příplatek. Ale je třeba to zjistit předem, aby nedošlo k rozčarování na místě a znehodnocení dobré atmosféry.

Na internetu jsou i velmi levné erotické masáže za pár set korun. Určitě se informujte o tom, jak dlouho taková „masáž“ bude trvat. Protože cílem takových rychlých „vyhonění“ je, abyste se zdrželi co nejkratší dobu. To může být klidně 10 – 15 minut. A potom je otázka, jak „LEVNÉ“ to vlastně bylo?

Slovník základních pojmů erotické masáže

Tantra masáže – Tantrické masáže jsou kombinací smyslného rituálu a jemných doteků. Jde o intimní masáž, která ve vašem těle rozproudí sexuální energii a umožní vám vnímat každý dotek všemi smysly i nervovými zakončeními. Cílem tantra masáže je vystoupit z hranic každodenního života a oddat se naplno přítomnému okamžiku. Během masáže se kombinují prvky starodávných tantricko-taoistických technik i technik klasické masáže.

NURU masáže – Slovo NURU pochází z japonštiny a znamená kluzký, mazlavý. Tak si asi umíte představit, o co půjde. Při masáži se využívá speciální NURU gel vyrobený v Japonsku z mořských řas. Má hustou konzistenci – vzhledově připomíná lubrikant, ale klid, nevysychá a nelepí. Jenom dokonale klouže. Není to olej a je omyvatelný vodou. Má blahodárné antibakteriální a výživné účinky na lidskou pokožku ta po něm zůstává hebká a hydratovaná. Takže odcházíte po masáži s pletí hladkou jako “dětská prdelka”. Techniky, které masérka při masáži používá, se liší.

Mýdlová masáž – Spojuje v sobě Thajskou a Tureckou mýdlovou masáž. Její historie sahá až do starého Turecka, kdy si tyto slastné pocity užívali bohatí sultáni ve svých harémech. Zjednodušeně řečeno jde o velmi podobnou masáž jako NURU jen za použití speciálního mýdla.

Masáž penisu – Pokud nechcete nechat hýčkat celé tělo, můžete si dopřát třeba jen masáž penisu. Zpravidla zahrnuje společnou sprchu s masérkou (ne vždy) a masáž masáž hýždí, beder, intimních partií a jejich okolí. Na závěr přijde ruční vyvrcholení. Kam až to dojde, může být i na domluvě s masérkou. To je individuální. Tahle masáž není jen příjemným zážitkem, ale má i blahodárný účinek na prostatu, vylučovací ústrojí, varlata, zlepšuje krevní oběh a přináší skvělý psychický stav.

Tanga EGG – je oblíbená erotická pomůcka – masturbátor ve tvaru vajíčka, který je původem z Japonska. Speciální vnitřní zpracování vajíčka nabízí velice příjemnou stimulaci a umožňuje vám tak dosáhnout maximálního vzrušení. Tenga Egg je vyrobeno z jemného a pružného lékařského silikonu, který je zdravotně nezávadný a dokáže se dokonale přizpůsobit jakékoli velikosti mužského penisu. Používá se při některých masážích jako oživení stimulace penisu. Rukou to má rád každý chlap, ale někdy to může být stereotypní. Proč nezkusit tuhle hračku?

Když chcete vzít partnerku s sebou

Nebojíte se do toho jít s partnerkou? Pak si dejte párovou erotickou masáž. Je to forma odpočinku, kdy jsou oba partneři ve stejný čas masírováni ve stejné masážní místnosti jednou či více masérkami/masérem a masérkou.

Příjemný zážitek!

Autor: ČM

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dějiny prostituce a eskort servisu. Co všechno jste nevěděli o nejstarším řemesle?

Job snů? Masér vagin!