Erotická masáž je relax i vzrušení

Zapomenout na všední starosti, pustit z hlavy všechny povinnosti i úkoly, co nás čekají a alespoň na chvíli uniknout před stresem je snem každého z nás. Na erotické masáži si ho můžete splnit.

masáž

Dokonalý zážitek


Erotické masáže umí zbavit napětí z náročné práce, pomáhají nechat odpočinout tělo i mysl, dodají vám novou energii a navíc jsou nezapomenutelným zážitkem. Vybírat můžete z více typů masáží, podle své momentální nálady nebo co vás láká. Mýdlová pěna, které se vytváří z luxusního mýdla a oleje, je velmi hravá a pečuje také o vaši pokožku. Oblíbené nuru masáže vás zahalí do vůní orientu a vychutnáte si netradiční masáž, protože kluzký nuru gel umožňuje masérce, aby klouzala svým tělem po vašem. Tantra masáž dokonale zbaví napětí a propojuje sexuální a duchovní prvky. Ať už vaše volba padne na kteroukoli variantu, masérka se o vás postará od začátku do konce, erotická masáž zpravidla končí vaším vyvrcholením.

Tedy jen pokud budete chtít, s masérkou se lze na všem domluvit předem. Důležité je si masáž opravdu užít bez rušivých vjemů. Pokud máte nějaké otázky či obavy, nebo jsou vám třeba doteky v určité oblasti nepříjemné, masérka vám vyjde vstříc.

Pro celé tělo


Masáž má být příjemný a relaxační zážitek. Společná sprcha pomáhá odbourat napětí i stud a a připraví vás na samotnou masáž. Při ní můžete mít zavřené oči nebo naopak pozorovat masérku, která na sobě má sexy prádlo nebo je zcela nahá. Při erotické masáži se nepoužívají jen prsty a ruce, ale celé tělo. Pro zlepšení zážitku se používají také vonné oleje a emulze. K dokonalému odpočinku pomáhá i celková klidná atmosféra v pokojích s tlumeným osvětlením. Všechny přípravky lze navíc snadno umýt pod vodou ve sprše. nemusíte tak mít obavy, že na vás i vašem oblečení zůstanou stopy aroma olejů.

Po skončení masáže se budete cítit odpočatí a nabití novou energií. Odpočinou si nejen vaše svaly a unavené tělo, ale zbavíte se i nahromaděného stresu a všechny vaše povinnosti a starosti se budou zdát mnohem menší a snadněji řešitelné.