eJoy® LONG nabízí kombinaci ověřené značky a nové receptury. Je ideální pro muže s krátkou výdrží při sexu

Už se nebudete muset stydět, vymlouvat nebo červenat. Tento přípravek má potenciál pomoci vám s rychlou ejakulací i problematickou erekcí.

objímání

Krátká výdrž, příliš rychlé dosažení orgasmu a problémy s udržením ztopoření. Všechny tyto obtíže výrazně ovlivňují nejen sexuální život muže, ale mají špatný dopad i na jejich partnerky. Týká se to zejména nemožnosti dosažení orgasmu, protože je známo, že u žen to trvá déle. Pokud proto muž selže příliš brzy, je to problém.

Nejčastější příčiny krátké výdrže u mužů

Statistiky říkají, že běžně trvá muži dosáhnout orgasmu zhruba 4 až 6 minut. U žen je to obvykle dvojnásobná doba, ale může to být klidně i více. Na první pohled to není dlouhý čas, ale pokud chcete uspokojit svou partnerku, musí to být déle.

K dvěma nejčastějším problémům, které s tím souvisí, je buď ochabnutí erekce nebo příliš rychlé dosažení orgasmu. V tom prvním případě mohou být na vině více faktorů, zejména nízké libido, nedostatečná kondice či horší prokrvení penisu vlivem faktorů špatné životosprávy. Své udělají i alkohol, kouření a stres.



Co se týče předčasné ejakulace, může jít o krátkodobé i dlouhodobé vlivy. K těm krátkodobým patří delší sexuální abstinence či krátkodobě zvýšené libido. K dlouhodobým zas různé záněty, ale zejména zvýšená vzrušivost a přecitlivělost.

ejoy
Ejoy je doplněk stravy na problémy s erekcí. Jde o perorální tobolky založené na přírodních a rostlinných složkách.

Jak pomáhá eJoy® LONG na erekci a ejakulaci

V obou zmíněných situacích přichází na pomoc značka eJoy®, která je mužem v Česku známá již několik let. Možná jste už zachytili novou recepturu těchto tablet a to pod označením LONG, které jsou speciálně určeny ke zvýšení výdrže.

Jde o perorálně tobolky, které jsou založeny tak jako původní verze, na rostlinných a přírodních složkách. Jejich základem je trojice Tribulus, Maca a Panax Ginseng. Zatímco první dvě byliny jsou afrodisiaka podporující libido, sexuální apetit a celkově potenci, třetí látku možná neznáte. No právě v přípravku LONG má klíčovou roli.

Jedná se o Asijský ženšen, jehož cílem je zklidnění nervové soustavy. V kombinaci s dalšími látkami může pomoci oddálit ejakulaci a snížit vnímání sexuální stimulace. I díky tomu má potenciál na prodloužení doby pohlavního styku.

Součástí složení jsou pak i dvě důležité aminokyseliny a to L-Arginin a L-Citrulin. Ty pomáhají na zvýšení hladiny oxidu dusnatého. Jde o látku, která má na starosti rozšíření cév a tedy i lepší prokrvení pohlavního údu. Výsledkem je kvalitnější erekce a pevnější ztopoření. To víte udržet déle, což prodlouží i výdrž.

Bezpečné užívání a dlouhodobé dávkování

Účinky eJoy® LONG jsou založeny na jednoduchém principu. 30 minut před pohlavním stykem stačí užít dvě tobolky, zapít vodou a pak už jen počkat. Efekt by měl přetrvat několik hodin po užití, je to ale velmi individuální.

Dávkování je možné jednorázově a pouze jednou za čas, ale klidně i dlouhodobě. Zde ukazují zkušenosti většiny mužů, že pravidelné užívání, klidně i 3 či 4 měsíce, má lepší a viditelnější efekt. Za den je možné užít dvě dávky, čili 4 tablety. Už i to nejmenší balení přípravku vám vystačí na 12 dávek, čili klidně i na měsíc.

Důležitým benefitem produktu je jeho bezpečnost. Jelikož jsou v eJoy® LONG použity pouze přírodní látky, není třeba se obávat žádných vážnějších kontraindikací či vedlejších účinků. Nehrozí bolesti hlavy, návaly horka a ani zarudnutí v obličeji. Více informací získáte v příbalovém letáku, který je součástí každého balení tablet.

Diskrétnost, rychlost, jednoduchost a pohodlí

Předností eJoy® LONG, která přispívá také k jeho popularitě, je bezproblémový nákup. Přípravek je dostupný bez receptu, nemusíte jít ani za lékařem kvůli vyšetření. Tabletky víte nakoupit přímo přes www.ejoytablety.cz, což je oficiální eshop značky.

Zde se dozvíte i všechny detailní informace, například ohledně výběru balení, způsobu dopravy a platby či rychlosti doručení. Do 24 hodin od zadání objednávky je eJoy® LONG už na cestě k vám a to v diskrétním balení. Doručení může být kurýrem přímo k vám na adresu, jako balík na poštu a také do zásilkový pro osobní vyzvednutí.

Nenechte zajít problémy s nedostatečnou výdrží příliš daleko, vyzkoušejte eJoy® LONG už dnes. Desítky tisíc spokojených zkušeností jsou tou nejlepší reklamou!