DIY, neboli Do It Yourself. Internet radí, jak na domácí kutilství, ale tohle doma raději nezkoušejte!

Domácí kutilství je něco jako forma manuální meditace, kterou se snaživý člověk snaží vyrovnat s nekonečností vesmíru. Jistota pocitu, že po zhlédnutí minutového návodu na YouTube rozumíme všemu, nás pak často žene do záhuby. Jak se to projevuje?

DIY: Internet radí, jak na domácí kutilství

Každá nastupující generace věří, že zažehne plamen revoluce a změny. Ta současná má sice problém nastartovat i motorovou sekačku na trávník, ale to jí vůbec nebrání pouštět se do domáckého řešení komplikovaných problémů. Tři písmena, přesněji DIY značící „do it yourself“, a fádní popis požadované odpovědi v okénku vyhledávače nám totiž dává neskutečnou svobodu volby. Třeba při odstranění tetování.

Očišťující bolest?

To, že nás tahle estetická vymoženost přišla na tisíce korun, totiž rozhodně neznamená, že bychom totožnou sumu měli investovat i do laserového odstranění jehlou vloženého pigmentu. Zvlášť, pokud nám předloktí hyzdí jméno teď už nemilované osoby. Z bolesti se rodí poznání, a snaha k sebedestrukci je charakteristickým rysem většiny citově nedospělých jedinců po rozchodu. Nic nám tedy nebrání sáhnout po jednom z instantních receptů v hlubinách internetu, které slibují pohotový zmizík na libovolnou kérku.

Poleptej si sám

Samozřejmě předtím zapomeňte na všechny věci, které vám v jasné chvilce kladla na srdce vaše chemikářka v umolousaném plášti, a sáhněte hned po osvědčené kvalitě. Standardem pro domácí zákrok jsou krystalky hydroxidu sodného, kterým jste dosud protahovali ucpaný odpad. Profesionálové jdou raději po kyselině trichloroctové, která je volně k objednání. Co mají tyto látky společného? Leptají, a jejich schopnost skutečně odstranit tetování je mizivá. Následný hnisající strup ale dodá fragmentům kérky nebývalé plastičnosti a estetiku nezajizveného průstřelu.

Jed pro zářivější úsměv

Na počátku byly bakterie rodu Clostridium botulin, které jako součást svého metabolismu produkují botulotoxin. A někde na konci evoluce stojí kosmetický salón, kde vám do povislé a vrásčité kůže injekčně vpraví Botox. Říká se tomu kosmetická dermatologie, a vzhledem k tomu, že nic jedovatějšího v přírodě zatím neznáme, je dobrý důvod, proč podobné zákroky provádí školený profesionál.

Máte rádi Kačera Donalda?

Tím se ale domácí kutil, v tomto případě tedy spíše žena, omezit nenechá. Internet je totiž plný naučných videí, které vám s aplikací této látky poradí. Legrace nastává krátce po Botox-párty zhruba v ten moment, kdy si napíchnete nerv, zabráníte průchodu krve, neodhadnete koncentraci nebo si prostě jen zmršíte obličej. Váš vzhled pak může dodat termínu duckface dočista reálný obraz.

Až na Měsíc! Nebo na tři až pět let

Je to jen pár týdnů, co vás bezpočet smutných psí očí na internetu přesvědčoval, že si své rachejtle máte na Silvestra strčit někam. Aktuální čísla zatím známá nejsou, ale zdá se, že na prodeji petard a zábavní pyrotechniky se kampaň pejskařů nějak neprojevila. Vlastně, celé vánoční svátky se nad českými městy blížili počtem explozí spíše syrskému Damašku. Jak ale správně tušíte, vyniknout vašemu kutilství pomůže teprve až pyrotechnika, kterou si sami vyrobíte doma.

Lidí, kteří si přejí vidět svět v plamenech, je totiž v každé generaci dost. A návody kutilů z YouTube vám v tom pomohou. Jen doplníme pár skutečně užitečných informací: původně jste měli deset prstů, tísňové volání na hasiče je 150 a podpálit sousedovu garáž vám poradil Ježíš. S tím byste měli ustát ten první nápor reality po explozi.

Obřízka podomácku, proč ne?

Pánové, máte potřebu zasáhnout hlouběji do své zevnějšku? Chcete překvapit svou partnerku něčím novým? Zkuste si třeba sami provést obřízku. Ne, vážně, není to nic těžkého. Pokud nemáte jistou ruku, můžete nejprve chvilku cvičit na testovací sadě. Příčí se vám snad skalpel, pohybující se v okolí penisu? Zkuste originální sadu PrePex, která je momentálně ve Rwandě velkým hitem. „Žádná anestezie, žádná chirurgie, řádné stehy!“ slibují v reklamě na inovativní zaškrcovadlo. Po týdenní aplikaci prostě neprokrvená část jednoduše upadne. Nebo kterákoliv jiná část, pokud jste se netrefili.

Autor: Radomír Dohnal

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

50 odstínů ženského přirození. Jakou má mít vlastně barvu a tvar? Je možné potkat dvě milenky, které by “ji” měly stejnou?

Apokalypsa? Je nevyhnutelná! Co přijde potom? Za jak dlouho zmizí silnice, beton a další stopy lidské civilizace?