Desatero Facebookového idiota. Kdo nám pije věčně krev?

Divíte se, že vám na FB nikdo nelajkuje statusy, vaše komentáře jsou ignorovány a přátelé vám záhadně mizí? Důvodů může být více. Níže naleznete konkrétní příklady idiotského chování/hloupých statusů, pokud se vás některé týkají, je důvod nasnadě…

1. Věčně si na něco stěžujete a okolí dusíte depresivními či nenávistnými statusy

Za svůj posranej život si můžete jen vy sami, zafňukat si jednou za čas je lidské, psát tři uplakané statusy denně, to už je na přesdržku.

2. Jste egomaniak a selfie-onanista

Neustálé postování přiteplených selfíček a informování o každém vlastním uprdnutí si mohou dovolit jen skutečné celebrity nebo luxusní kozatky. Vy tím každého akorát naserete.

3. Jste chytří jak autorádio

Vaše neukojitelná potřeba vyjadřovat se k úplně všemu, ostatní opravovat a už z principu vždy všem oponovat, nejspíš nezapříčiní, že vás ostatní začnou považovat za intelektuálně nadřazeného. Spíš pro ně budete jen další kretén/troll vhodný maximálně k přesunu na ignore list.

4. Jste osvícení jak Jarda Dušek (tedy skoro)

Sdílíte jeden citát za druhým. Ty se většinou týkají toho, jak správně žít, chovat se k bližním či dosáhnout životního úspěchu. Prostě kecy v kleci. Vězte, že v očích ostatních z vás tohle papouškování blábolů proroka Buddhova střihu skutečně neučiní.

5. Jste otravní jak Babiš

Ostatním uživatelům neustále posíláte pozvánky na různé události a stránky, které vlastně nikoho nezajímají (tedy kromě vás samotných).

6. Píšete strašně cool, jste PROSTĚ mocinky sWí!

Místo V píšete zásadně W, ve velkém používáte zdrobněliny, smajlíky vážíte na kila a kadenci interpunkčních znamének (hlavně !!!) ve vašem psaném projevu by obdivovali i v černých baronech. Asi vás nepotěšíme, ale ne, frajera to z vás nedělá. Jste spíš pořádný kretén. Pokud k tomu ještě píšete verzálkami a CAPS LOCK je u vás neustále v permanenci, běžte se léčit. Děkujeme.

7. Jste ukecaní jak Palacký

Pravidelně své kontakty bezdůvodně obepisujete s dotazem „Jak se máš?“. Když odepíší, že dobře a zeptají se na oplátku vás, napíšete též „dobře“. Pak mlčíte. Tento proces zopakujete každých pár dní. Gratulujeme, podle všeho jste jedincem s opravdu velmi zajímavým a vzrušujícím životem!

8. Jste notorický sdíleč harantů, přítelkyň a domácích mazlíčků

Všichni si myslíme, že právě naše dítě/náš pes/naše přítelkyně je na světě úplně nejkrásnější. To však neznamená, že fotkami onoho stvoření musíme denně bombardovat nebohé přátele. Čestnou výjimku mají pasáci s prodejnou přítelkyní, pro něž je FB primárním marketingovým kanálem.

9. Jste diskutér na Novinkách

Samo o sobě diagnóza sdružující hned několik handicapů, většinou minimálně dyslexii v kombinaci s demencí. Top příspěvkům diskutérů z Novinek je věnována celá FB stránka.

Diskutéři z Novinek v akci:

Co na Facebooku, potažmo internetu dokáže dopálit vás? Napište nám to do diskuze pod článkem!

Autor: Pseudofilosof

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Víte, kdo se stará o Zuckerbergův osobní Facebook? My to víme…

Lži na Facebooku – kdo námi manipuluje?