Dave Bautista by prý v Rychle a zběsile nehrál. Drax ze Strážců galaxie nad akční sérií ohrnuje nos

Další díl Rychle a zběsile už se natáčí a obsazení doplnil wrestler John Cena. Fanoušek na twitteru nadhodil, že by se mohl v budoucnu objevit Dave Bautista, a ten překvapivě odpověděl.

Fanoušek na twitteru nadhodil, že by se mohl objevit Dave Bautista, a ten odpověděl

John Cena svoji účast na Rychlé a zběsilé sérii vychválil do nebes, ale na rozdíl od něj se Dave Bautista nápadu spíše vysmál. Tím si ale vysloužil podrážděné i pobavené reakce dalších uživatelů sociálních sítí. Sveřepý herec totiž doslova nápad na učinkování v Rychle a zběsile zavrhl s tím, že bude raději hrát v „dobrých filmech“.

Dave Bautista komentuje rád

Jeden fanoušek na twitteru napsal k natáčení Rychle a zběsile 9 komentář, že by se mohl objevit další spin-off s Rockem a Cenou, a padoucha by hrál právě Bautista. Ten kontroval odpovědí „děkuji, nechci“, a připojil zvracící smajlíky a hashtag ♯idratherdogoodfilms. Na to se strhla lavina komentářů, které poukazují na fakt, že bývalá hvězda wrestlingu hraje ve fimech, které zrovna nijak povedené nejsou. Drax ze Strážců galaxie spadá pod taktovku Marvelu, ale jinak je Dave Baustista známý z béčkových rolí. Objevil se ve filmech jako Poslední zůčtování, Hotel Artemis a dalších, o kterých jste nejspíš ani neslyšeli.

Stát vedle Stalloneho chce každý

Zviditelnil se ještě jako padouch v bondovce Specte, a pozornost také vyvolává Plán útěku 2 a Plán útěku 3, který natočil Silvester Stallone. To je ale béčkový brak jako vyšitý, a o filmech se mluví právě kvůli tomu. Není proto divu, že musel Dave Bautista celou záležitost uvést na pravou míru. Udělal si legraci sám ze sebe, že Velký Dave nikdy neřekl, že nenatočil špatný film. Se Stallonem prý točil strašně rád a bere to jako zkušenost a nejlepší školu, a tomu prý dává přednost. Uvidíme, co herci přinese budoucnost. Aktuálně to bude nové zpracování filmu Duna a do budoucna potom třetí Strážci Galaxie.

Jste hollywoodští pozéři!

Je pravda, že Dave Bautista nepatří mezi herecké hvězdy, na druhou stranu, jeho přímý postoj a vyjadřování je na míle vzdálené pokrytectví a korektnosti hollywoodu, a proto herci tleskáme. Bautista je zkrátka stará škola, a klidně se vyjádří bez obalu. Stejně, jako když hlasitě kritizoval filmaře a společnost Disney za vyškrtnutí režiséra Jamese Gunna na dalším pokračování Strážců Galaxie. Tehdy herec protestoval i odstoupením od smlouvy. Jestli by tohle bylo právně možné nebo ne je druhá věc, ale Bautista se režiséra zastával razantně, nehledě na starost o vlastní kariéru. Protože když si jednou v hollywoodském nebi uzavřete dveře, na klepání pak často nikdo neodpovídá. James Gunn už má nicméně otěže filmu zase ve svých dlaních.

Dave Bautista je zkrátka upřímný a to je fajn. Otázkou je, jak by na nabídku hrát v Rychle a zběsile reagoval, kdyby byl hvězdou jako Dwayne Johnson a na stole by ležel tučný šek na dvacet milionů dolarů. Ano, Rychle a zběsile je nenáročná popcornová zábava, a jěště hodně přitažená za vlasy. Ale je to také v současnosti jedna z nejlépe vydělávajících značek světa filmu.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Natáčení Rychle a zběsile 9 začalo. Dwayne Johnson se neobjeví, vystřídá ho ale jiný svalovec

Velké změny u Marvelu: Disney vyhodil režiséra Jamese Gunna kvůli urážkám. Proč to dělal a co si o tom myslí Kurt Russel a další herci?