Dědečkové si zaslouží ten nejlepší dárek

Vymýšlet neustále nové a nové dárky dá někdy zabrat, a proto se často uchylujeme k osvědčené klasice, která je sice bez nápadu, ale nikoho neurazí. Bohužel ale také nikoho nenadchne. Dárek pro dědu nemusí mít podobu křížovek, hřejivé deky nebo obyčejného dárkového koše ze supermarketu.

Dárkové balení toho, co má rád

Ať už vybíráte dárek pro dědečka k Vánocům, k narozeninám či jen tak pro radost, můžete vybrat něco, co bude originální, zábavné a udělá mu velkou radost. Řeč je o dárkových bednách Manboxeo s páčidlem. Dědeček v nich najde přesně to, co má rád, ale užije si také zábavný rituál při otevírání – důkladně zatlučenou dřevěnou bednu si musí vypáčit přiloženým páčidlem.

Jedinečný dárek pro dědu

Obsahy jednotlivých beden jsou smysluplné a prémiové, takže si můžete být jisti, že s výběrem nešlápnete vedle. Dědeček bude mít možnost ochutnat speciality z celého světa, na jaké nenarazíte v každém obchodě. Výborný dárek pro dědečka je třeba dárková bedna pro pivaře se světovými pivními speciály. Zvolit můžete i variantu plnou světových ležáků.

Pokud alkohol není nic pro něj, mohla by mu udělat radost bedna s páčidlem Manboxeo pro kafaře, kde najde kromě výběrové zrnkové kávy také mnohé kávové speciality. Stejný úspěch určitě bude mít dárkový box plný ručně sbíraného čaje a čajových pochoutek. A pokud si děda rád pochutná spíš na něčem k jídlu, zkuste třeba bednu Manboxeo pro gurmána. Je totiž plná kvalitních a poctivých pochoutek od českých výrobců.

dárek

Různé druhy dárkových beden pro Vašeho dědečka (zdroj foto: Manboxeo)

Aby se nenudil

Pokud už je dědeček v důchodu a přemýšlí, co s volným časem, možná bude tím pravým pro něj velká dřevěná bedna KPZ s domácím pivovarem. Výroba je velmi jednoduchá, stačí smíchat ingredience a počkat sedm dní. Pak si může natočit a vychutnat své vlastnoručně uvařené pivo, a to je zážitek, na který se jen tak nezapomíná. Kromě všech potřebných surovin v něm najde i jedinečný chladicí půllitr. A pokud dědečkovi stále dobře slouží oči, možná si rád svůj volný čas ukrátí unikátní 3D dřevěnou a plně pohyblivou stavebnicí. V bednách s páčidlem naleznete modely tanků, zvířat i třeba globusu.

Ke každému dárku navíc můžete zdarma přidat i osobní vzkaz, kterým dědečkovi vyjádříte, jak vám na něm záleží. Dárky v podobě beden Manboxeo můžete také nechat ozdobit například fotografií, 3D čísly nebo jedním z mnoha nabízených motivů. Nechybí samozřejmě ani ty vánoční. Originální dárek pro dědu na e-shopu Manboxeo.cz vyřešíte během chvilky a rychlou dopravu máte zdarma k tomu. Kromě toho tu pořídíte také netradiční dárek pro ostatní členy rodiny – nechybí totiž ani speciální nabídka dárků pro ženy či pro děti.