Dárek na poslední chvíli? Poukaz na luxusní masáž do Tawanu. Tohle ještě pod stromeček Ježíšek stihne!

Stane se, že je pár dní nebo dokonce hodin před Štědrým dnem a vy pořád nemáte všechny dárky, které byste si pro svou drahou polovičku představovali. Co teď? Relax potřebujeme a uvítáme určitě všichni. A ještě když je zabalený do luxusního prostředí a naprosto profesionálních služeb. Za tenhle dárek vás drahá určitě pochválí. A můžete dokonce vyrazit i společně. Tawan centra jsou nejen v Praze.

Tawan

Dárek, který zaručeně potěší a dlouho vydrží? Zapomeňte na materiální věci a darujte letos zážitek. Tím nemyslíme ledajaký. Ale masáž v luxusních relaxačních centrech Tawan. Proč tam?

Prostředí je na jedničku s hvězdičkou

Uznejte, že zážitek tvoří v první řadě prostředí, ve kterém se uskuteční. A to mají po mnohaletých zkušenostech v Tawanu v malíčku. Ať si vyberete jakékoli centrum, nikdy nešlápnete vedle. Máme to osobně vyzkoušené na vlastní kůži a nikdy nám nebylo v redakci lépe. Pak jsou tu profesionální masérky. A na těch taky záleží, ne že ne.

Masérky z Thajska

Když jdete na masáž, chcete se bezprostředně po ní cítit dobře. Ideálně tak, že vás nic nebolí a své tělo si vlastně ani neuvědomujete. A přesně to se v Tawanu děje. Masérky to tady jednoduše umí. Přemýšleli jsme nad tím, proč je to jiné než na běžných thajských masážích, ale asi to bude tím, že tady své masérky pečlivě vybírají přímo v Thajsku, jak jsme se dozvěděli. Koncept už funguje řadu let a vyskytuje se v nejprestižnějších hotelových komplexech i mimo Prahu.

Můžete si to dát i ve dvou

Jediné, co se může stát, že budete své drahé závidět tu péči. V takovém případě doporučujeme koupit kupon na masáž pro dva. A užijete si to společně. I to stojí za vyzkoušení. Navíc partnerka bude ráda, že se také angažujete v rámci společného programu. Bude se moci své kamarádce pochlubit, že jdete společně na masáž, což ji určitě potěší. Také si nebude vyčítat, že je pouze ona sama rozmazlovaná. Všechno tedy proběhne, jak má.

Stihnete to i v pondělí

Nemyslíme teď přímo masáž, ale koupi dárku. Při on-line platbě vám přijde poukaz do mailu a stačí jej jen vytisknout, dát do pěkné obálky a je hotovo a vystaráno. Stačí si jen užít její výraz, když bude obálku u stromečku otevírat.

Kupony s vánoční slevou najdete v on-line shopu center Tawan. Tam si vyberete i místo, kam s drahou vyrazíte. Po Praze je provozoven několik, mimo hlavní město také najdete.

Na masáži poprvé

Pokud půjdete spolu na masáž poprvé, určitě se podívejte sem, kde najdete podrobné instrukce. Přeci jen Thajská masáž je něco jiného, než když jdete s bolavými zády k fyzioterapeutovi. Informace ještě nikomu rozhodně neuškodily a možná se dozvíte i něco nového.