6 dárků pro muže, s kterými letos zaručeně uspějete

Nákup dárků patří mezi méně příjemné aktivity. Nikdy totiž nevíte, co se danému muži bude líbit. My vám přinášíme 6 dárků, se kterými chybu neuděláte. Inspirujte se naším článkem a čtěte dál.

dárek

Dárková sada na zuby

Zuby máme jenom jedny, proto se o ně musíme řádně starat. Mezi základní výbavu patří kvalitní kartáček, pasta na zuby, ústní voda a roztok a gel na dásně. Abyste nemuseli příliš dlouho tápat, kupte celou sadu. Skvělou volbou je dárkový set s bylinnými výrobky od značky Herbadent s praktickou taškou, do které se pohodlně vejdou všechny výrobky. Sedm léčivých bylin dohromady tvoří silnou antibakteriální obranu vhodnou i pro ty, kteří se potýkají se zánětem dásní a paradentózou.

Zimní rukavice pro lyžaře

Pro milovníka zimních sportů se hodí teplé rukavice. Vybírat můžete z několika druhů – pro lyžaře, závodníky, turisty nebo běžkaře. Každý typ rukavice se specializuje na něco jiného, tak si při výběru dejte pozor. V nabídce najdete i zateplovací rukavice, na které lze v případě potřeby navléknout další rukavice. To se hodí do vysoce nepříznivých podmínek. Před zakoupením si vždy prohlédněte, z čeho jsou rukavice vyrobené. Na materiálu totiž záleží. Odvíjí se od něj prodyšnost, voděodolnost, zateplení a životnost.

rukavice
Kvalitní rukavice Mountain Equipment Coloir Gloves. (zdroj foto: affekt.cz)

Jedno terárium, prosím

Víte, že si váš kamarád přeje terárium? Pořiďte mu ho. Při výběru se řiďte tím, jaké zvíře chce. Každý mazlíček potřebuje jinou velikost terária a techniku (osvětlení, UV lampy, krmítka, topítka, …). Pokud si nevíte s výběrem rady, obraťte se na odborníky, kteří vám rádi vysvětlí, co a jak. Nákup terária je vážná věc, nepodceňte to. Na druhou stranu je to bezvadný dárek, který vykouzlí úsměv na rtech a mnoho díků.

terárium
Teráriem uděláte zaručenou radost každému milovníkovi zvířat. (zdroj foto: rostlinna-akvaria.cz)

Fotokniha zahřeje u srdce

Vytisknuté fotky potěší každého. Držet vzpomínky v ruce a povídat si o nich patří mezi ty nejkrásnější společné aktivity. V dnešní době telefonů a paměťových karet je snadné zapomenout na to, že se fotky dají i vytisknout. Přece stačí párkrát kliknout a fotky se objeví. Ale tak to není. Sestavení fotoknihy z vlastních fotek udělá radost vám i obdarovanému. V knize mohou být vaše společné fotky nebo jeho vlastní. Celý proces výroby v programu je opravdu jednoduchý a intuitivní.

Belgické pralinky rozplývající se na jazyku

Nechuť darovat čokoládu pramení z toho, že lidé narychlo nakupují v supermarketech první co jim padne do ruky. Přitom kvalitní belgické pralinky jsou naprosto skvělým dárkem pro každého, kdo miluje sladké. Pro pány vyberte balení v černé nebo hnědé barvě. Působí velmi elegantně a luxusně. Uvnitř pralinky najdete ovoce, oříšky nebo vynikající náplně. Původně sloužily pralinky k uschování medicíny, dnes už tomu tak není. Skvělou volbou je například značka Bolçi̇ Chocolate, Emoti Chocolate nebo Vergani. Všechny tři si zakládají na kvalitních surovinách a prvotřídním balení.

pralinky
Belgické pralinky jsou skvělou volbou dárku pro ty, kdo si takzvaně ujíždí na sladkém. (zdroj foto: rigalli.cz)

Kvalitní nůž by měl vlastnit každý muž

Nůž se hodí do různých situací. Má bezpečností i praktickou funkci. Dá se využít v přírodě, při sportu i na dovolené. Pokud víte, že daný muž ještě žádný nemá, pořiďte zavírací nůž. Je praktický a dá se jednoduše nosit v kapse u kalhot. Pro turisty a kempaře se zase hodí multifunkční nůž, který obsahuje různé nástroje (pilka, šroubovák, otvírák, …). V nabídce najdete i pevné nože na krk. Jsou malé, ale opravdu praktické. Hodí se například při cestování.

nůž
Kvalitní a praktický nůž ocení každý dobrodruh, ať už jde u turistu, cestovatele, nebo třeba milovníka přírody. (zdroj foto: shop.hqh.cz)