Columbia jde do zákulisí natáčení a představuje bundu inspirovanou štábem filmu Star Wars! Přesvědčte se ve videu

Columbia Sportswear představuje Star Wars™: Empire Crew Parka – limitovanou edici unisexové bundy inspirované původním filmovým štábem legendárního filmu Star Wars™: Impérium vrací úder při natáčení scén z ikonické ledové planety Hoth.

COLUMBIA X Star Wars EMPIRE CREW PARKA

Limitovaná edice “Star Wars™: Empire Crew Parka” bude v prodeji od 7. prosince 2018 na e-shopu https://www.columbiasportswear.co.uk/starwars a dále pak ve vybraných prodejnách Columbia v USA, Evropě, Číně, Japonsku a Hong Kongu. Tato unisexová parka bude k dispozici do vyprodání limitované edice za cenu cca 13 000 Kč (499.99 EUR).

Staňte se součástí historie Star Wars

Už je to téměř 40 let, kdy menší skupina herců a filmového štábu natáčela v norských ledových pustinách nejznámější scény Star Wars: Impérium vrací úder. Při natáčení ikonických scén z planety Hoth potřebovali skutečné zimní vybavení, které by je uchránilo před ledovými větry, sněhovými vánicemi a teplotami hluboko pod nulou. Proto produkce zajistila na několikatýdenní natáčení pro každého člena norského týmu zimní oblečení včetně zateplené barevné parky. Ta byla navržená, aby obstála v mrazivém počasí a má tak jedinečný design, který z ní dělá v současnosti jednu z nejvyhledávanějších položek sběratelů Star Wars. Původních bund existuje již jen pár kusů, ale fanoušci mohou nyní překročit rebelskou linii a dostat se do zákulisí natáčení díky limitované edici Columbia Star Wars™: Empire Crew Parka.

Vintage look s moderními technologiemi

Star Wars™: Empire Crew Parka se pyšní zachováním původního designu, ale zároveň má jedinečné funkční technologie značky Columbia, které pomáhají ochránit před extrémními zimními podmínkami. Nepromokavá prodyšná horní vrstva bundy s lepenými švy se chová stejně jako generátor ochranného štítu Echo Base a ochrání vás před vnějšími elementy, zatímco vnitřní termo-reflexní podšívka Omni Heat a zateplení bundy vás zahřejí jako Wookiee. Bunda je dále vybavena odepínací nastavitelnou kapucí s odnímatelným lemem z umělé kožešiny, oboustranným zipem, pohodlnými náplety, zipy na zápěstí a multifunkčními kapsami.

Designéři značky Columbia úzce spolupracovali se společností Lucasfilm Ltd., aby zachytili a zapracovali autentické detaily původní bundy, včetně výrazné modré barvy a pruhů na ramenou pro zvýšenou viditelnost ve vánici, nášivky na prsou s Darth Vaderem v plamenech dle originální podoby artworku, log Star Wars a uzpůsobitelné jmenovky na náprsní kapse. Na počest lokaci, kde herci i štáb zdolávali nepřízně mrazivého počasí při filmování těchto historických záběrů, jsou na podšívce uvedeny i souřadnice ledovce Hardangerjøkulen v Norsku.

Pro více informací navštivte Columbia.com/StarWars. Zapojte se do konverzace sledováním profilu @columbia_eu, @columbia1938 na Twitteru a Instagramu nebo @ColumbiaSportswear na Facebooku.

Zákulisní záběry

O značce Columbia

Columbia, vlajková loď mezi značkami společnosti Columbia Sportswear Company se sídlem v Portlandu ve státě Oregon v USA, vytváří inovativní výrobky pro outdoorové nadšence již od roku 1938. Columbia se stala přední globální značkou díky tomu, že dokázala zhmotnit nadšení společnosti pro venkovní aktivity do podoby technologií a odolných výrobků, které udržují zákazníky v teple, suchu, chladu a chráněné po celý rok. Pro více informací navštivte internetovou stránku společnosti na adrese www.columbia.com.

Autor: red