Rodiče nemohli uvěřit, když zhlédli záznam z kamery v dětském pokoji

záznam

Zlatí retrívři, bratři Bleu a Colby, nejsou žádní neznámí psi. Internet už totiž zaujali videem, na kterém jako mláďata běží na večeři. Toto video pár let staré má aktuálně více než 14 milionů zhlédnutí. Každý už jistě tuší, že majitelé těchto pejsků se doma rozhodně nenudí.

Colby & Bleu timelapse

Když bylo malé Chloe 15 měsíců, s rodinnými mazlíčky byla nejlepší kamarádka. Chytrá štěňata totiž velmi rychle zjistila, že Chloe je s občerstvením a dobrůtkami mnohem štědřejší než její máma a táta. Což je další důvod, proč k ní pejsci tak přilnuli.

Jaký šok ale prožila Chloeina máma Nina, když batole jednou ráno objevila na chodbě, protože rozhodně ještě nebyla dost velká na to, aby si sama otevřela dveře od dětského pokoje. Rozhodla se proto, že tam umístí bezpečnostní kameru, aby zjistila, co se děje. A nad záběry z kamery nestačila zírat.

Záznam z kamery

Na videu je totiž jasně vidět, jak Colby a Bleu vešli do pokoje a olizováním malou Chloe vzbudili. Věděli, že ta jim ochotně hned dá nějakou pochoutku. „Ti psi rozhodně moc dobře vědí, co dělají,” řekl na záznam Chris, otec Chloe. Zjištění rodiče překvapilo, ale nad touto milou situací se jen pousmáli. Dohodli se však, že v domě zpřísní bezpečnostní opatření.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Co dát na svůj profil na seznamce? Buďte při hledání partnerky úspěšní

Pohřbeni zaživa: Skutečné příběhy nepředstavitelné hrůzy