Cockpit zajistí, že se vždy budete vracet do krásně vyhřátého domova

Můžete si nastavit také vyhřívání na chatě nebo chalupě a nikdy se vám tak už nestane, že přijedete do nepříjemné zimy. Zároveň v době nepřítomnosti můžete ušetřit náklady na topení.

Cockpit

Cockpit je revoluční systém automatizace domácnosti, který vám umožní ovládat celou vaši domácnost na dálku a zbaví vás zbytečných starostí, které vám ubírají drahocenný čas. Cockpit je bezdrátový a jeho instalace probíhá do stávající elektroinstalace anebo pomocí bateriových čidel čím nedojde k narušení stávají domácnosti.

Kdy není Cockpit vhodný?

Není tedy vhodný jen pro nově stavěné nemovitosti, ale můžete si ho instalovat do hotového bytu, domu nebo chalupy. Výhodou je také to, že vám z libovolného místa a jedné aplikace umožňuje řídit více nemovitosti. Pod kontrolou máte nejen svůj domov, chalupu a třeba i domácnost seniorů ve vaší rodině.

Cockpit

Většina z nás nemá ráda tmu a chlad, které jsou klasické pro podzimní a zimní období. Cockpit ale zařídí, že se vždy budete vracet do domova, který bude příjemný, vyhřátý a bezpečný. Při vašem návratu se pro vás osvítí příchodová cesta a automaticky se sepne topení. Nebo si představte, že vyrazíte na chalupu a místo do vymrzlého domu přijedete do příjemně vytopené chalupy. Začátek víkendu tak okamžitě dostane jiný rozměr. Po sobotním lyžováním si můžete spustit vyhřátí sauny a po návratu si tak rovnou užívat tepla.

Oceníte i osvětlení domu

Pokud máte chalupu na samotě, určitě oceníte také osvětlení domu před vaším příjezdem. Cockpit se samozřejmě postará i o bezpečí a veškeré služby alarmu. Po narušení objektu spustí světelný i zvukový alarm a okamžitě vás informuje o místě vstupu cizí osoby. Spustí také kameru ke kontrole objektu, což vám umožňuje, abyste situaci sami vyhodnotili a případně zvolili další kroky. Odpadají tak automatické placené výjezdy bezpečnostních agentur i měsíční paušál alarmu. Záznamy kamery lze zhlédnout i zpětně.

Ovládání na dálku

Cockpit umožňuje také kontrolu a ovládání spotřebičů na dálku, dále pak kontrolu uzavření oken, dveří a vrat. To je opět skvělé pro případ, že máte chalupu, současně to ale zajistí větší bezpečnost dětem, v případě, že jsou doma samy. Rovněž ovládá i žaluzie několika možnými scénáři. Kromě bezpečnosti a pohodlí přináší Cockpit také přináší úspory, poněvadž s jeho použití lze ušetřit až 20% nákladů za energie.

Cockpit je kompatibilní s řadou technologií a zařízení IoT (Internet of Things). Aplikace je zdarma pro platformu iOS i Android. Instalace systému Cockpit do bytové jednotky se nabízí již od 19 900 Kč. Cockpit je tedy široce dostupným řešením, které zajišťuje, že se investice díky úspoře energií, času i starostí rychle vrátí.

www.cockpit.cz

https://www.facebook.com/cockpitcz/?ref=br_rs

Autor: red