Co přinesl týden: Šarapovová dopinkala, Savčenková drží suchou hladovku, Švédka chce legalizovat nekrofílii

V tomto díle Co přinesl týden se zaměříme výhradně na ženy. Ano, pánové, měli jsme tu MDŽ, takže se věnujme něžnému pohlaví. V tomhle týdnu se ukázalo, že jedna známá sexy kočka nejspíš tak trochu podváděla, jedna statečná drsňačka zase ukázala, že i v base ji neopustila kuráž a jedna hodně divná Švédka ukázala, že je prostě…no divná Švédka.

Co se děje kolem nás - Prochlapy.cz

Nemusí vás bavit ženský tenis a stejně jste o ní určitě slyšeli. Možná nejhezčí tenistka všech dob (dobře, jsou i jiné opravdu fajnové kousky, nechci se hádat)  Maria Šarapovová byla přistižena při dopingu. Konkrétně šlo o jakési meldonium. Látka, která se na seznamu zakázaných objevila až letos. Ruské krásce prý přišel mail, kde byl seznam nových zakázaných látek, ale Maria si ho jaksi neotevřela, proč taky. Takže se nedočetla, že meldonium, které bere už deset let, je nově zařazeno mezi doping. Je z toho skandál a ostuda. Maria se sice čestně přiznala na tiskové konferenci, ale odborníci upozorňují, že meldium není žádný lék a že Šarapovová prostě úmyslně dopovala. Využívala právě toho, že látka byla povolená. Teď ji čeká možná až zákaz činnosti na čtyři roky, což by v jejím případě znamenalo v podstatě konec kariéry. Za čtyři roky už se na špičku nevrátí. Situace se navíc velmi rychle vyhrotila. V Rusku se meldoniem totiž zjevně léčí kde kdo. Skončit kvůli němu museli už dva rychlobruslaři Pavel Kuližnikov a Semjon Jelistratov, krasobruslařka Jekatěrina Bobrovová, volejbalista Alexander Markin a cyklista Eduard Vorganov. Seznam se rozšiřuje prakticky každým dnem. Prý ho bral celý ruský rychlobruslařský reprezentační tým a už se dokonce mluví o sabotáži. Vypadá to, že kvůli problémům s dopingem za chvíli nebude mít Rusko žádné vrcholové sportovce. A přitom stačí tak málo, aspoň číst maily.

Savčenková nejí, nepije a stále ji nezlomili

Ukrajinská pilotka Nadija Savčenková je stále zavřená v ruském vězení. Soudce opět nevynesl verdikt a soudní jednání se mění v hodně špatnou frašku. Zatímco soudce stále případ nesmyslně odročuje, Savčenková odmítá jíst a pít, naprosto vyhublá stále spílá soudu, establishmentu a Putinovi. Místo závěrečné řeči ukázala soudci fakáč a zazpívala Ukrajinskou hymnu. Můžeme si o celém Ukrajinsko-Ruském konfliktu myslet, co chceme, ale Savčenkové nelze upřít velkou hrdost a odvahu. Má větší koule než devadesát procent chlapů. Na jejím místě by se většina z nás dávno sesypala. Druhá věc je, že Savčenková je zjevně obětí politického procesu jak z učebnice. Její obvinění je naprosto absurdní a není k tomu co dalšího říct. S její nejbližší budoucností to bohužel nevypadá vůbec dobře, takže přejeme hodně sil a připojujeme se k žádosti o její rychlé propuštění.

Švédsko se má stát nekrofilním rájem

Ve Švédsku se nejspíš všichni zbláznili. Tedy všichni možná ne, ale mladí lidovci určitě ano. Jinak není možné, aby si odhlasovali takovou pitomost, jakou je legalizace incestu mezi sourozenci a pohlavního styku s mrtvolami. Na srazu mládežnického křídla Lidové liberální strany se vznesl přesně tenhle požadavek a velmi plamenně ho hájila předsedkyně Cecilia Johnssonová. Jinak podle fotky docela v pohodě holka, ale asi to má v hlavě malinko popletené. Tvrdí, že se nemá něco zakazovat jen proto, že je to nechutné a lidé by si měli sami rozhodnout, co se svým tělem udělají, až umřou. Jestli ho chtějí dát nekrofilům na hraní, prý by to mělo být v pohodě. V pohodě nejspíš není Cecilia a její podivný spolek, protože tohle už je fakt bizar. Otázka je, co asi milou Cecílii Johnssonovou k podobným strachům o blaho švédských nekrofilů vede. Možná by chtěla spát se svým bratrem nebo by byla nerada, aby její sexuální život přerušila taková prkotina, jako je smrt. Tak snad se jí její touhy vyplní. Nejlépe v příštím nebo přespříštím životě.

Autor: Snaut

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co přinesl týden: mumii námořníka, signál od ufonů, vyklízení Džungle a jeden zcela zásadní objev

Co přinesl týden: Flastr pro Krejčíře i pro polského řidiče a vyhození ředitele školy