Co dělat, aby si ji člověk udržel!

Získali jste ženu svého srdce a myslíte si, že máte vyhráno? Tak to se šeredně pletete. Ženské je třeba opečovávat, jinak dříve nebo později vezmou roha. Čemu se vyhnout po milostné stránce?

Jak pečovat o ženu

Stereotyp

Je to paráda se pohodlně uložit, nechat ji na sebe naskočit a nechat ji řádit až do zbláznění, co? Věřte tomu, že ne po pětsetsedmdesátéosmé. Pokud rejstřík vašich milostných poloh čítá celé dvě položky, jste na nejlepší cestě jednou ulehnout tak leda k radovánkám s pravačkou (leváci prominou).

Marná sláva, pokud o ni nechcete přijít, musíte se jí věnovat i jinak než že každého patnáctého vysolíte balík. I tak zvláštní tvor, jakým žena je, má svoje touhy a prachama to vždycky nedoženete.

Sousedská péče

Nejsme na nedělní bohoslužbě. Víme, že ujet může každý. Ale vážně si myslíte, že broušením dvou sousedek z patra a dalších tří z celého baráku oslaví vaše vyvolená ladies party na vaši počest se všemi zainteresovanými? No asi dost těžko.

Myslete si o tom, co chcete, ale pro ženské je věrnost zatraceně důležitá. Ano, i pro ty sousedky. Jen vaši sousedi (jsou-li jací) shořeli už na prvním bodě. A tělo má své potřeby, víme? Jistě že víme. Jsme chlapi.

Závody

Honem na věc, za 5 minut vysypat zásobníky, pak rychle ještě jednou, schovat pistolku a dobrou? Tak to prrr kovboji. V tomhle saloonu je třeba vypít víc drinků a věnovat se barmance.

Jinak vám příště nemusejí nalít. Jo leda je vaše muška tak přesná, že trefí do černého i při rychlopalbě. To se ale zeptejte majitelky terče. Nic než čistá desítka se nepočítá a každý zkrátka není Old Shatterhand.

Obecně je zkrátka potřeba se tomu milování věnovat trochu jinak než v patnácti pornočasáku na školním záchodku. Nebo máte jinou zkušenost?

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 způsobů, jak zaručeně urazit ženu

Inspirativní tipy, jak oživit váš vztah! Zkuste alespoň něco z toho a uvidíte, že to bude jako na začátku!