Vysedáváte dlouho na záchodě? Tak pozor na překvápko!

Dřív si člověk vzal noviny nebo nějakej časák, dneska si mnozí odbývají záchodové zasedání s mobilem nebo tabletem. Časy se změnily, ale délka posezení na porcelánovým trůnu nikoliv. Je ovšem pár „překvapení“, které můžou tohle záchodové kralování rychle a neplánovaně utnout.

Chci mít klid alespoň na záchodě! Těmito slovy vysvětluje svůj dlouhodobější pobyt v oné místnosti velká většina lidí. V mnoha případech už rodinka nervózně stepuje před dveřma, ale vy se nenecháte rušit. Najde se ovšem pár zatraceně pádných důvodů, že z hajzlíku vystřelíte nebývalou rychlostí.

Přátelské polechtání

Jestli máte baráček na venkově, tak je docela běžné, že se vám na wc tu a tam zatoulá nějaký jedinec s více než dvěma nohama. Ale vždyť pavouk nosí štěstí! Nemusíte trpět zrovna arachnofobií, ale když ta potvora je velká jako dlaň dřevorubce, ještě k tomu chlupatá a vykoukne na vás přímo mezi nohama z mísy nebo vás „přátelsky“ polechtá na zadnici, tak se nebudete zrovna dvakrát zdržovat a vyklidíte pozici.

Návštěvníci od písmene V

Když vás nerozhodí tahle návštěva, tak tady máme těžší kalibr. Chlapík žijící nedaleko Dallasu totiž takhle v noci, samozřejmě náležitě rozespalej, málem pokropil hlavu tvorovi, kterej na něj mrkal z porcelánu. Byla to mrcha vačice, která si to k němu připlavala odpadovou rourou. Ještě, že na toho borce nepřišla větší potřeba, po usednutí by totiž klidně mohl přijít o svojí mužskou pýchu – vačice je totiž všežravec. A jestli si teď oddechujete, že u nás vačice nemáme, tak veverka je taky pěkná svině. Ale na její odchyt z hajzlíku prý v pohodě stačí fortelný grilovací kleště.

Hadi jsou klasika

Kdo z nás není chovatel. Tak se nedivte, že je to zrovna i váš soused. A někdy se prostě stane, že ten jeho domácí mazlíček vezme roha. Pokud bydlíte v paneláku – a úplně nejvíc fajn je ještě se starým umakartovým jádrem – tak už jste možná měli tu čest se v prostoru maximálně 1,5 x 1,5 metru potkat s užovkou nebo i s nějakou macatější plazící se nádherou. Co pak musela říkat jistá Veronica Rodriguez z Texasu, když se jí na záchodě kroutila víc jak třiapůlmetrová krajta…

Vánoční déjà vu

Dost už bylo hrůzných historek. Docela jasný déjà vu musel mít chlapík, který si šel ulevit v mekáči a tam se mu na podlaze vedle mísy plácal kapr. Těžko říct, jestli zdrhal z vánočního stolu nebo ho tu měli připravenýho na McFish. Jisté ale je, že to nebylo v žádném českém podniku tohohle fastfoodu.

Autor: red

Foto: Oddee.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 typů sousedů, kteří vás totálně vytočí!

Porno terminologie – odteď budete rozumět všemu!