Chipsy bez výčitek: Cizrna s česnekem okouzlí sportovce i gurmány

Dříve symbol nezdravého jídla, dnes pochoutka nadupaná proteinem. Cizrnové chipsy milují sportovci i gurmáni. Křupejte zdravě podle originální české receptury.

chipsy

Jako všechny luštěninové chipsy Strips jsou i nové cizrnové mnohem zdravější než smažené brambůrky. Neobsahují akrylamid a neuškodí vaší linii. Sportovci ocení mix proteinu, vitamínů, minerálů a železa. Labužníci si zamilují plnou chuť a vůni česneku. Přirozeně bezlepkové bio chipsy bez konzervantů a alergenů jsou stoprocentně českým výrobkem podle originální receptury.

chipsy

Když se neřest změní v superpotravinu

Cizrna patří mezi tzv. superpotraviny. Kromě rostlinných proteinů obsahuje železo, zinek i vitamíny skupiny B. Díky vysokému obsahu vlákniny prospívá střevům a podporuje zažívání. Dokáže rychle zasytit, takže nepociťujeme tak brzy hlad, a udržuje normální hladinu cukru v krvi. Zároveň cizrna napomáhá tvorbě svalové hmoty. Chipsy Strips Chickpea Asia s příchutí česneku si mohou dát bez obav také vegetariáni a vegani. Zakřupejte si bez obav a vychutnejte si novou cizrnovou lahůdku.

chipsy