Chceš být alfa samec? Jez česnek! Zbytek jí dej do rozkroku!

Před schůzkou nebo sexem nejezte česnek, tvrdilo se doteď. Nyní se mýtus vyvrátil. Cpěte se jím horem i spodem. Česnekový pot funguje jako afrodiziakum! Takhle z vás bude alfa samec jak víno.

Česnek je posvátná, erotická, léčivá a posilující rostlina, která se dávala i atletům na olympiádě ve starověkém Řecku. Připisují se jí nejen léčebné, ale i afrodiziakální vlastnosti, ovšem jedinou podmínkou je, že ty pro někoho smrduté paličky nebo nať v případě česneku medvědího, musí být konzumovány oběma milenci, protože pach se dostává až do kůže. Tak se to aspoň dosud tvrdilo. Jenže nyní vědci tuto teorii vyvrací. Chceš-li někoho sbalit, láduj se!

Lepší než mrdobudič z krámu

Univerzita Karlova ve spolupráci s univerzitou ve skotském Stirlingu tvrdí, že klidně můžete zapomenout na vodu po holení, protože česnek přitahuje davy žen. Jak to? 42 mužů se pustilo do syrového česneku nebo česnekových tobolek, část respondentů se pojídání zdržela.

Všichni do podpaží dostali na dvanáct hodin něco jako vložku na zachytávání potu. Ženy pak očicháváním hodnotily atraktivitu a mužnost. Ukázalo se, že čím víc česneku na vložce je, tím líp.

Alfasamec? Pojď blíž, smraďochu

Autoři studie mají teorii, že česnek je vysoce výživné jídlo, které naznačuje, že člověk je zdravý, a proto pot ženy přitahuje. Cítí totiž silného samce. Další myšlenka taky není marná.

Antibakteriální působení česneku pot oslazuje, protože snižuje hustotu bakterií způsobující ošklivé pachy. A na sladkosti se ženské lepí jako na vosy na med. Super, ale co ten smrdutý dech?

Kdy a proč se nelíbat?

„Jistě, dech hraje klíčovou roli ve většině sociálních interakcí, ale lidský zápach z podpaží je také důležitým faktorem v intimních vztazích,“ nechali se slyšet autoři pro časopis Appetite s tím, že konzumace česneku prostě může mít pozitivní vliv na zdraví, lásku, antioxidační a antimikrobiální aktivitu. Ne že ne.

Je ovšem nutné krotit odér v ústech, ačkoli ten se v tomto pokusu nezkoumal. Dá se však předpokládat, že líbání po takto okořeněném jídle asi nebude tím, co by zhýčkaná Milada chtěla zkoumat. Věřte, že v případě nouze bude dělat i slepou, jen aby se vyhnula strkání jazyka do vašeho krku. Ostatně, ta slepota při sexu je docela vtipná. Co se stane, když chce holka, která nevidí, kouřit? Mrkněte na video!

Když jí smrdí…

Tady ani česnek nepomůže, a to toho umí docela hodně. Má antibiotické, antivirové a protiplísňové vlastnosti. Podle některých výzkumů snižuje výskyt nachlazení, působí proti vysokému krevnímu tlaku a některým druhům rakoviny.

Někteří dokonce tvrdí, že chemická látka způsobující pach česneku je přítomna také v intimních ženských sekretech. A teď bomba. Když ho mají „konzumovat“ oba, tak oba. Víte, co naše babičky používaly na nelibě páchnoucí rozkrok? Česnek, správně.

Pokud vám ta její broskvička moc nevoní, nebuďte škrt, jeden stroužek nechte pro ni a vložte ho do pochvy – na pár hodin. Prý to výrazně zmírňuje nežádoucí odér. Tomu se říká žádné zbytky!

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Parfémy s feromony. Sbalíte na ně ženskou? Známe pravdu!

Jak dostat Milfku do postele. Tohle zbaští