6 věcí, při kterých se hodí lubrikační gel. A sex to není!

Kdo maže, ten jede. Nebo sundává i nandává. A taky roztahuje, uhlazuje i zvlhčuje. Taky lubrikační gely používáte i v garáži? Vítejte do klubu. Nejste sami, kdo ví, že tyhle tubičky jsou multifunkční! K čemu i vám budou dobrý?

I když má lubrikační gely kde kdo spojené se sexem, existuje spousta praktických věcí, na které se hodí, i když nikdo neroztáhne nohy. Důkaz?

1. Skvělé mazadlo

Zarezlé nebo zaseknuté klíče, cyklistický řetěz v nouzi, rezavá sekačka na trávu, prstýnek, který nejde sundat. Lubrikant přijde vhod! Stačí kapka – a nebude z tebe taťka – jen si člověk pomůže skoro od všeho, co ho přes den trápí. Gel je prostě užitečná věc, které v jeho účincích zdatně sekunduje snad jen arašídové, tedy burákové máslo přitáhnuté do Čech Amíkama. Oni ho mažou na kde co, vy si s ním můžete opravit půl vercajku.

2. Prevence proti sportovnímu nepohodlí

Jestli teď trénujete na maratony, půlmaratony, orientační běhy nebo další soutěže, ve kterých je vítězem pouze chlap ze železa, možná oceníte účinek lubrikačního gelu namazaného na těch správných místech. Která to jsou? Třísla, bradavky, vnitřní strana stehen… Cokoli, co se při sportu může „skřípnout“ nebo odřít, či to snad zčervená kvůli nevhodně zvolenému materiálu tréninkového trikotu, se vyloženě klepe na trochu toho pomazáníčka. Samozřejmě před akcí, pak už se spolehněte třeba na mastičku z trávy.

3. Nutnost v nových botách

Hodně lidí přísahá, že když si koupí silikonový lubrikační gel a napatlá ho do nových, nevyšlápnutých bot, eliminuje to vznik puchýřů a otlaků, které každý tolik nenávidí. Až si příště koupíte společenské boty, ve kterých musíte absolvovat povinnou událost konanou za pár hodin, tak na nic nečekejte a kapejte! Zoufalé situace si stejně žádají zoufalé činy.

4. Okamžité zvlhčení pokožky

Popraskané, suché rty, hrubé ruce, paty připomínající beton. Jasně, chlap to zase tolik neřeší, ale když takhle máte třeba před sexem, a roštěnce něco z toho vadí, lubrikant zafunguje jako první pomoc – převleče se totiž za tělové mléko. Zjemní a uhladí to, na co po celý rok kašlete. Sice jen jednorázově, ale i to se počítá.

5. Vlasový gel

Znáte to. Chystáte se na mejdan a v poslední chvíli zjistíte, že mladá spotřebovala poslední zbytky vašeho gelu na vlasy, protože potřebovala zkrotit svoje prameny. Co teď? Zachovejte paniku a mrkněte se do nočního stolku. Co vidíte? Vedle kondomů, které beztak nepoužíváte, se válí lubrikační gel. Tak sem s ním! Dodá vašim vlasům tvar i lesk, a to možná ještě líp než ten šunt z drogerky.

6. Leštidlo

Fandíte latexovým oblečkům a potrpíte si na kozy v korzetu? Je to tak nějak hezčí, když se všechno leskne. Tak zakápněte tu krásu lubrikantem a užívejte si nekonečných odlesků!
Jo a víte, co s rozvrzanou postelí? Opět promazat. Co taky jiného…?

Víte, že…

V prosinci roku 2011 se Aloe Cadabra – gel vyráběný kalifornskou společností Seven Oaks Farms stal prvním lubrikačním gelem s označením „organický“. Momentálně lidstvo experimentuje se sexuálními másly, které se taky při sexu hodí, neboť zvlhčují kde co, ale lubrikační gely jako takové pravděpodobně nikdy stoprocentně nenahradí.

A na co používáte lubrikant vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Anální stimulace. Jak na roštěnky?

4 masturbátory pouze pro muže! Se kterým zažijete horké chvilky?