Česká volejbalová reprezentace dostala exkluzivní dárek na cesty

Česká volejbalová reprezentace se v roce 2016 představuje svým fanouškům prostřednictvím World Grand Prix, kde bojuje ženský národní tým směřující své úsilí ke kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2017.  Reprezentační celek mužů se volejbalovým fanouškům představí v rámci prestižní Světové ligy.

Volejbalisté mají  na svých cestách stylové pomocníky. Hráčky a hráči společně s dalšími členy týmu obdrželi od významného výrobce cestovních zavazadel set RIMOWA v podobě kabinového a cestovního kufru z kolekce Salsa Deluxe.

Speciální edice jen pro reprezentaci

Speciální edice vytvořená pro českou volejbalovou reprezentaci je v barvě Granite Brown v lesklém provedení. Každý kufr je označen logem Českého volejbalového svazu a příslušným číslem hráče umístěným vedle teleskopické rukojeti. Díky této identifikaci se z každého jednotlivého kusu stává unikát. Elegantní vzhled je umocněn vysokým komfortem v podobě kolečkového systému Multiwheel®, který extrémně zvyšuje mobilitu kufrů. „Naše reprezentace se zúčastňují top soutěží jako je Světová liga mužů a World Grand Prix žen, dále pak kvalifikací na ME. Cestuje se po celém světě. Muži například letos navštíví Jižní Koreu, Rumunsko a ženy byly v Polsku. Proto jsem velmi rád, že mohou cestovat s luxusním a konfortním vybavením značky RIMOWA. Kufry jsou extratřída,“ řekl ke spolupráci Jakub Novotný, vedoucí úseku seniorských reprezentačních družstev.

Česká volejbalová reprezentace žen

Česká volejbalová reprezentace žen

Autor: red