Jak vypadá ideální bydlení pro svobodného mládence?

Většina lidí si představí bydlení svobodného mládence jako věčně neuklizený brloh nebo jeskyni. Ve skutečnosti to tak vůbec není. Bydlení svobodného muže může být velmi útulné a pohodlné. Existuje několik stylů, které jsou pro toto bydlení úžasné, a dnes se na ně podíváme. Nejsou ale samozřejmě pouze pro muže. Skvěle budou fungovat i pro páry, případně pro rodiny s dětmi.

svoboda

Dnes si budeme povídat o dvou typech bydlení a jednom stylu:

  • loftový byt,
  • střešní byt,
  • rustikální styl.

Loft s industriální atmosférou

Loftové byty jsou velmi prostorné a otevřené. To je přesně to, co potřebuje svobodný muž. Obývací pokoj spojený s kuchyní je ideální pro pořádání večírků i pro dámskou návštěvu. Po schodech se dostanete do ložnice, kde se odehraje hodně zábavy i odpočinku. Otevřený prostor a velká okna budou vybízet k odpočinku po celém dni tvrdé práce.

Na balkoně si ráno vychutnáte šálek kávy s krásným výhledem. Přesně takový může být loftové bydlení. Nejlepší je industriální styl. Zvolit kovové nohy ke stolu do jídelny i obývacího pokoje bude jedním ze základních prvků. K tomu zvolte cihlu na zdi, kovové doplňky, tmavé dřevo nebo sklo. Díky tomu se budete cítit jako v New Yorku.

Střešní byt je praktický a stylový

Další možností pro svobodné mládence je také střešní bydlení. Pořídit rolety na střešní okna vám přinese příjemný stín a pohodlí během léta. V podkroví se dočkáte příjemného klidu a soukromí, protože vám nebudou sousedé dupat na hlavu. Jestli nechcete mít bydlení do patra jako u loftového bytu, právě střešní byt je skvělým řešením.

I zde můžete dosáhnout mnoha nejrůznějších stylů, které vám budou vyhovovat při svobodném životě. Nezáleží na tom, jestli váš domov bude v industriálním nebo rustikálním stylu. A když si zvolíte správný dům, budete mít také nádherný výhled do okolí a každý den budete moci sledovat východ i západ slunce. Pro každého to není na první pohled důležité, ale budete se díky tomu i v bytě ve městě cítit jako v hřejivém domově.

Rustikální styl plný přírody potěší každého muže

Právě tento styl má mnoho svobodných mužů v lásce. Snoubí se s ním mohutnější nábytek s přírodními materiály. V každém bytě nutností je kročejová izolace, abyste měli dobré vztahy se sousedy. Můžete ji položit pod dřevěné podlahy, abyste provedli izolaci z obou stran. Budete se divit, ale přírodní materiály jsou do interiéru nejlepší a přinesou velmi útulnou atmosféru.

Každý muž potřebuje po práci odpočívat a právě rustikální styl vám to umožní. K dřevěnému nábytku přidejte cihly na zeď a nezapomeňte na kovové doplňky. Tento styl je hodně podobný industriálnímu stylu, je mnohem více venkovský. Při zařizování myslete na to, že se chcete cítit jako na horské chatě. V tomto prostředí se budete každý den cítit příjemně a s radostí se tam budete vracet.