Buď chlap, co má vkus. Ber na vědomí aktuální fashion trendy!

Nepropadej podzimní depresi, a naopak se pozvolna připravuj na příchod jara. Ani se nenaděješ a teplota se vyhoupne do přijatelných hodnot, ptáci začnou krákorat o sto šest a tvůj život bude zase o něco veselejší. Ale ještě než konečně pozveš na rande tu sexy holku od vedle, jdi do sebe a zamysli se nad svým šatníkem. Buď nekompromisní a vyházej z něj všechny kousky, které by si na sebe nevzal ani tvůj kámoš bez vkusu. Provětrej šrajtofli, naplň skříň v souladu s aktuálními módními trendy a vybuduj si pověst stylaře!

Buď chlap, co má vkus. Ber na vědomí aktuální fashion trendy!

Crossbody taška

Opravdu ji ještě nemáš? Crossbody kabelky či brašny jsou „must have“ doplňkem sebevědomého muže, který nehodlá kráčet ulicemi s vyboulenými kapsami kalhot. Taška přehozená přes rameno vypadá svěže a perfektně doplní tvůj nový outfit. Navíc je mimořádně praktická – peněženku, mobil a další důležité věci díky ní budeš mít neustále po ruce a nehrozí, že ti ve slabší chvilce ukradne kapsář.

Mikina s kapucí

Pánské mikiny s kapucí jsou stálicí, která má v pánském šatníku čestné místo. Co se však mění, jsou barevné kombinace a potisky. Momentálně jsou v kurzu maskáč, výraznější nápisy přes hrudník, barevné pruhy i elegantní jednobarevné provedení. Zip, nebo klokaní kapsa – na tom nesejde, jen si dej pozor na velikost. Mikina ti musí padnout na tělo, nesmíš se v ní topit jako v pytli.

Kubánská košile s límečkem

Potištěná košile, za kterou by se nestyděl ani rodilý Kubánec nesmí v tvém šatníku chybět. Budeš se v ní cítit pohodlně a jen tak se jí nevzdáš. Nejlépe vypadá v kombinaci se slunečními brýlemi a chinos kalhotami. Lepší způsob, jak dát najevo „no stress“ přístup k životu, snad momentálně ani neexistuje.

Kalhoty do zvonu

Sedmdesátky jsou zpátky! Po kolikáté už? Tentokrát však ve velkém stylu a reprezentovat je budou zvonáče. Jasně, vzít si je na sebe v konzervativním českém prostředí chce notnou dávku odvahy, ale když se překonáš, strhneš na sebe veškerou pozornost. Můžeš s i k nim vzít cokoliv – vytahanou mikinu nebo třeba těsně padnoucí tričko.

Kraťasy přes kolena

Bezstarostný vzhled perfektně umocníš šortkami s delšími nohavicemi. Jeví se jako ideální volba do každého počasí. Na jaře v nich není zima, v létě chrání před ostrým sluncem. Zda sáhneš po jednobarevném provedení, nebo bohatě vzorovaném kousku, je čistě tvoje věc.

Sako nadměrné velikosti

Nejen sedmdesátky, letos slaví návrat i některé prvky z následující dekády. Receptem na nepřehlédnutelnost je sako nadměrné velikosti. Absolutní retro můžeš vyladit k dokonalosti kombinací s basic tričkem a funky džínami.

Jaká fashion teď letí, už víš, jestli se svým lookem něco uděláš, nebo se postupně proměníš na starou konzervu, je na tobě.

Zdroj foto: Solis Images / Shutterstock.com