Baroš v Ostravě? Baník pyčo!

Je to tak. Zápasový comeback Milana Baroše je na spadnutí a my se neskutečně bavíme. Proč?

Milan Baroš, Zdroj: Internet

Vigantický expres se potřetí ve své kariéře hlásí na Bazalech. Nevyšlo mu totiž (překvapivě) další zahraniční angažmá a tak mu nezbylo, než se vrátit tam, kde vše kdysi začalo. A že toho nebylo málo.

ZVÍŘE

Ale tak jistě, že víme, že Bary je jeden z nejlepších střelců historie české reprezentace. Nám prostě jen v hlavách utkvěly spíš ty manýrky a výstřelky okolo. Přeci jen vyhrožování novinářům, močení na ulici a nespočet alkoexcesů za sebou nemá každý!

STŘELEC

Tak jako tak je ale třeba si říct, že naše slavná kaprliga je výkonnostně tak mimo, že návrat jakéhokoliv hráče typu Baroš je nutno 3 dny oslavovat (byť přitom nemusíte nutně močit na náměstí u sochy). Pro fandu jakéhokoliv klubu bude stoprocentně zajímavé, když Milan nastoupí proti jeho klubu. O fanoušcích Baníku ani nemluvíme. Ti jsou v sedmém nebi už teď. A aby také ne.

DOBRODINEC

Že kopačky nehrajou za pětikorunu je všeobecně známo. Co ale předvádí Baroš v Baníku, nemá obdoby. Již při svém prvním návratu v roce 2013 se zřekl svého platu a věnoval ho na rozvoj fotbalové mládeže. Jasně, když někdo bral půl mega měsíčně, tramvají asi nejezdí, ale i tak dáváme palec nahoru. Jeho současný návrat do Baníku je totiž za velmi podobných okolností jako v minulém roce.

NA FOTBAL

Ať je to, jak chce, hráčů, kteří stříleli góly v anglické Premier League nebo v turecké lize po českých trávnících mnoho neběhá. A proto hraje-li Baník někde v okolí 100 km od vás, určitě vyrazte. Milan třeba zrovna nebude na šrot a třeba dá i gól. Tak Baník pyčo!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč milujeme fotbal víc než ženský

Sportovní terminologie v sexu