Alkohol na slunci. Jak můžete dopadnout?

Když se pekáč pořádně rozjede, chlast chutná jinak. Nedá se říct, jestli líp nebo hůř, ale prostě jinak. Nedáte si na něj pozor? Tak dopadnete minimálně jako sedláci u Chlumce. Prostě blbě! A babí léto může být zrádný…

alkoholici na pláži

Jak se ožrat rychleji? Stoupni si na slunce. V kombinaci s ním alko nebude silnější, ale dravější, takže na káry budeš za pár minut. (Záleží na tom, co piješ, ale i pivo s hřejivým Oskarem v zádech má sakra grády). A situace, do kterých se můžeš dostat? Tady jsou!

1. Plážový klaun

Někdy se to hodí, třeba kdy ti v kapse cinká jen pár drobných. Levná opice je přece taky opice… V jiných situacích je to spíš na škodu. Třeba když to přeženeš rovnou na pláži, nezvládneš se pak ani přifrcnout. Jako tenhle týpek. Vzpomeň si na něj, až si budeš válet šunky u moře!

2. Chuť rozbít se

Je notoricky známé, že po třetím panáku člověk dostává ty nejlepší nápady. Skákání na židle přitom patří k tomu mírnějšímu, co mozkovna rozleptaná potem z vedra dokáže vyplodit. Taky už jste si házeli cihlou na pupek?

3. Ztracená čiči

Chlast je přítel do tý doby, než ti holku zlikviduje natolik, až ti leze po čtyřech. Většinou můžeš jen děkovat bohu za to, že dotyčná neváží metrák. Když ji zvedáš, vzpomeneš si, že už jsi dlouho nebyl v posilovně. Příště se na to radši vykašli. Každá si poradí. Však mrkni na tohle video. Takhle se chlastá v Rusku!

4. Ten nejlepší závodník

Samozřejmě, s kočkou na zádech se nedoporučuje řídit nic, ani dětská tříkolka, natož obyčejné kolo. Že kvůli tomuhle původně nevinnému nápadu můžete zadělat na pořádnou ostudu, dokazuje jistý tvrdohlavý borec, co ji má jako z praku.

https://youtu.be/xZUfX7Gdw5g

5. Pouliční přivýdělek

Co si budeme nalhávat? Když člověk sedí někde venku, praží na něj slunce a je napranej, nějaké schování se do stínu situaci nezachrání. Mluvíte křivě a chodíte křivě. I pozpátku. Tvl, i Michael Jackson by záviděl, kdyby viděl tohohle cápka! Měsíční chůze v jeho podání je prostě masakr!

6. Když dojdou zásoby

O tom stínu je to pravda jako nikdy. Před opicí se neschováš – nikde. A vlastně ani před svěděním. Akorát je dost blbý, když tě obojí přepadne v jedné chvíli. Pak to dopadá následovně…

A to ještě není všechno. Přehled všeho, čeho jsou lidi schopní udělat, když mají v žíle (a to nejen na slunci), je k vidění tady. Poznáte tam sami sebe?

https://youtu.be/PM9wx3slsOA

Jo a pozor, vědci z Milánské univerzity tvrdí, že když se zpráskáte jako psi někde na slunci, etanol v alkoholu se přemění na acetaldehyd, který způsobí to, že kůže je citlivější na UV záření. Údajně jedno alko za den zvyšuje riziko vzniku rakoviny až o pětinu. Ožralí, spálení a ještě s rakem? Heleď, na něco se pojít stejně musí…

Autor: John McClane