Alejandra Silva. Holka od Richarda Gera. Co po něm chce?

Spoříte si na penzi? Máte v plánu svoje těžce vydřený peníze, aspoň na ty starý kolena, rozházet za drogy, chlast a holky? Pak si držte pěsti, ať potkáte někoho exotického a svůdného. Pokud Richard Gere odkopne svou roštěnku, bude Alejandra Silva vaše!

Herečku, španělskou prominentku a dceru podnikatele Ignacia Silvy (bývalého finančního viceprezidenta fotbalového klubu Real Madrid) jménem Alejandra Silva až do června letošního roku, kdy byl v průběhu 61. italského filmového festivalu oficiálně odtajněn její vztah s hollywoodskou hvězdou Richardem Gerem, nikdo neznal. Jen hercovi známí, kteří údajně již přes rok krásnou blondýnku vídávali po boku známého lamače nejen dívčích srdcí. Co ji na něm dostalo? Podle nás toho už moc není.

Americký gigolo? Už dávno ne!

Americký gigolo? Už dávno ne!

Bilance po jednom rozvodu a jednom dítěti

Za její postavu by se nemusela stydět snad ani žádná dvacítka. Což se o stárnoucím herci říct nedá. Podle posledních bulvárních fotek, na kterých je vidět dědkovský pupek, jež svojí špičkou zdraví Richardovy nohy, je patrné, že doby největšího charismatu, kdy po něm šílely davy po natočení filmu Americký gigolo v roce 1980, jsou už dávno pryč. Připomínka ve videu…

Co roštěnka, to důchodce

Však mu taky už bylo šestašedesát. Kolik let ho dělí od jeho milenky? Celých 34. V tom budou určitě prachy! Nebo ne? Tak je to asi takhle…

V Americe těžce zdomácněl pojem sugar daddy, tedy cukrový táta. Kdo tenhle titul má nalepený na čele, vydržuje si mladou holku, kterou nenechává finančně strádat – výměnou za jisté protislužby. Že by to byl i případ Alejandry?

Plus možnost zviditelnění se?

Přece jen, role boháče, který si najal prostitutku Julii Roberts, zajistila Richardovy doživotní zájem fanynek různých věkových kategorií. A z toho se ještě teď dá těžit. Však odhadovaná výše jeho majetku čítá v přepočtu 5 miliard korun.

VIP zóna

Ať je to jak chce, Alejandra patří ke španělské smetánce a tváří se, že jí peníze nikterak nepálí. To ale neznamená, že je nepotřebuje. Jakožto bývalá žena amerického těžařského magnáta Govinda Friedlanda je jistě zvyklá na nějaký standard. Teď ale musí počítat s úbytkem drobných.

Hlavně ne další svatbu!

Richard se totiž po dvanácti letech manželství rozvedl s bývalou Bond girl Carey Lowell, se kterou se ještě stále debatuje o majetek ve výši 2,5 miliardy korun. Slušný číslo. Ale neštěstí při rozvodu, štěstí mimo dům.

Po rozpadu vztahu s modelkou Cindy Crawford hollywoodský Romeo může říct, že mu postelí prošly samé super svůdné kosti. Včetně hříšné Španělky. Takhle spolu cukrují na pláži. No, řeknete… Není tohle váš ideální plán na stáří? Jak by se vám třeba v sedmdesáti líbilo podobné koťátko na hraní?

A propos, nevšední páry brázdí i malý český rybníček. Například mezi Ivanou Gottovou a Karlem Gottem je věkový rozdíl 37 let. Olga Menzelová a Jiří Menzel taky mohou vyprávět. Od sebe je dělí 40 let. A jak to dopadlo… Olga má nemanželské dítě, ale všichni se tváří, že jsou šťastní.

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Když milfky loví nezletilé zajíce, dopouští se trestného činu nebo plní tajná přání?

Sídlo Michaela Jordana. Můžete ho mít!