Proporce Nicki Minaj. Dá se jí dívat do očí? Zkuste to!

Zavrtět, nahnou se, předklonit, vyšpulit. To by jí šlo! Pěnice Nicki Minaj se natřásá až k zbláznění. Chcete test sebeovládání? Mrkněte na její fotky a snažte se neočumovat prsa a zadek. Kdo to vydrží, dostane páskou přes ksicht. Za slepotu!

To si tak jedete v autě, nadáváte na toho debila, co nemá blinkr, když začnou hrát něco cool. Zpíváte, i když vlastně nevíte co. A koho. To jen proto, že rádia neukazují obrázky. Kdyby tomu tak bylo, nabouráte na první křižovatce, protože Onika by vám nacpala svoje bradavky přímo pod nos. Ehm, kdo?

Je tu někdo, kdo mi koupí drink? Foto: Facebook

Je tu někdo, kdo mi koupí drink? Foto: Facebook

Je za co chytit

Třiatřicetiletá R&B a hip hop zpěvačka Onika Tanya Maraj. Takhle vám to asi nic moc neřekne, ale za chvíli budete doma.

Říká si Nicki Minaj, narodila se na Trinidadu, ale žije v New Yorku. Tahle holka měla štěstí, že ji objevil rapper Lil Wayne. Díky němu podepsala smlouvu s klukama od nahrávací společnosti a začala makat na debutovém albu Ping Friday, z něhož pochází i mega úspěšný song Your Love. Tak teď už víte, co se dneska hraje pořád dokola, ne? Kdyžtak rozklikněte video a udělejte si body za postřeh.

Další, která dobíjí svět kozama. V pořádku!

Ano, tyhle nohy, prsa, zadek a vůbec všechno, co čokoládová kráska nabízí, jste určitě už někde viděli. V tištěném časopise? Na netu? Možný je všechno. Nicki se moc ráda (a často) fotí, zvěčňuje, ukazuje, vystavuje, vychloubá, producíruje.

Jedna plus jedna jsou dvě. Foto: Facebook

Jedna plus jedna jsou dvě. Foto: Facebook

Jako každá novodobá celebrita je posedlá selfíčky, kterými zásobuje svoje profily na sociálních sítích, a nelze si nevšimnout, že postavou je to něco mezi tenistkou Serenou Williams, profi celebritou Kim Kardashian a zpěvačkou Rihannou. Krev a mlíko. Máte to rádi? Tak to si ji lajkněte a sledujte její příspěvky.

Free zábava i v rachotě

Nicki je hrdá hlavně na svoje kozičky. Ty fotí asi tak nejčastěji, přičemž jejího zadku si všímají spíš ostatní. Však i vosková figurína v Las Vegas má ty správné proporce VIP hvězdy. A teď ten slíbený test.

Trochu víc ho vyšpul! Foto: Facebook

Trochu víc ho vyšpul! Foto: Facebook

Prolítněte všechny fotky odshora až dolů, a na půllitr přísahejte, že těch oblin jste si fakt nevšimli. Nejde to, co? To i Francouzi, kteří se podle portálu PornHub vyžívají v pornoherečkách snědé pleti, musí být kvůli fotkám celí nažhavení.

Vosková figurína v muzeu. Kdo ji chce přeleštit? Foto: Facebook

Vosková figurína v muzeu. Kdo ji chce přeleštit? Foto: Facebook

Ještě kdyby kočička tolik neexperimentovala s barvami na vlasy. Člověk by ji měl radši a chodil za ní i v práci. Neříkejte, že to neděláte! Společnost truconneXion vyčíslila, že Čech za svoji 8,5 hodinou pracovní směnu minimálně hoďku a půl brouzdá po netu a sjíždí sociální sítě. Tak ať o nějaké ty měkké kopce příště zase zakopnete!

A jak to vidíte vy? Je Nicki váš šálek nedělního čaje?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Holky v teplácích? Jsou teď pro smích!

A pak že holky neprdí