7 věcí, které chce žena po muži, aby byla šťastná. Dáte se poddat?

Prachy, auto, několik dovolených do roka, neomezená svoboda, dominance, dítě… No jasně, že i tohle ženy po chlapech chtějí. Je to ale všechno? Zdaleka ne. Zvlášť když se jedná o štěstí. Tohle je prý 7 klíčových věcí, které voňavá pouzdra potřebují ke spokojenému životu!

Fakt chlap ví, co ženy chtějí? A proč je tak těžké to vůbec pochopit? Nebádejte. Tady je názor sedmi nezaujatých, kteří radí, co byste měli dělat nebo mít, aby vaše holka byla šťastná a spokojená.

Loajalita a věrnost

Lucka (33): „Chlap by se měl vždycky a všude chovat tak, aby mu penis nevyčníval z domova.“

Co je to vlastně nevěra? Podle sexuologa Zlatko Pastora pro každého znamená něco jiného: nevinné koketování, jednorázové selhání, opakované zahýbání, dlouhodobý paralelní vztah, sex s prostitutkou, ale i sexuální kontakt po telefonu nebo na internetu.

„Někteří považují nevěru za ryze tělesnou záležitost, jiní odsuzují i hříšné myšlenky, natož opěvovaný cit. Muži jsou k promiskuitnímu chování puzeni daleko více,“ říká odborník.  Jenže právě to holky vědí. Podle nich je věrnost jedním ze základních pilířů, které udržují vztah živý a silný. Bez ní to prý nejde.

2. Poctivost

Pavla (37): „Být upřímný, to je jeden z nejjednodušších způsobů, jak dobít a udržet si ženské srdce.“

Co vám řekne každá bez ohledu na věk nebo postavení? „Ať hlavně ten chlápek nic nepředstírá!“ Údajně není nic horšího, než se chovat jako někdo úplně jiný. Poctivost v životě, v posteli i ve vztahu. Podle některých vede právě takové chování ke spoustě odměn.

3. Čas a pozornost

Vanda (28): „K čemu jsou ti prachy nebo sex, když večery trávíš o samotě?“

Nejen věda, ale i anketa hudebního kanálu Music Choise potvrdila, že zhruba po dvou letech pevného svazku se tělo muže nastaví jinak. Vytváří méně sexuálních hormonů, než tomu bylo v prvních 24 měsících. Jedna teorie zní, že příroda si nejspíš pomyslela, že automaticky sníží sexuální touhu muže, aby stále nechodil za jinými ženami a neohrozil tím další existenci tlupy. Proto ten menší zájem o romantické večery, sledování filmů nebo návštěvy jejích příbuzných… A to je špatně!

Musíte se přemoct a aspoň občas trávit chvíle jen ve dvou. Mimochodem, britská sexuoložka Tracey Cox tvrdí, že ženy vysloví 25 tisíc slov denně, ale muži pronášejí kolem 12 tisíc slov denně. I když je to hodně, snažte se aspoň polovinu z nich vnímat. Jako fakt. To není joke, ale ten nejlepší dárek, který jí můžete dát.

4. Pochopení

Jana (29): „Existuje milion příležitostí a situací, kdy partnera potřebujete. Nedá-li vám pochopení, dá se pochybovat o jeho užitečnosti.“

Špatnej den v práci, nemoc, chuť naučit se karate, obarvení vlasů na růžovo, šetření na prodloužené vlasy nebo kérku s koněm přes půl zad… Pochopit myšlenkové pochody některých samic není tak úplně jednoduchý, ale ve chvílích temna se od vás jakožto od chlapa žádá držení huby a kroku. Pokud chápete a utěšujete, pak můžete tvrdit, že porozumění není nemožné.

5. Projevování emocí

Linda (36): „Uplakánky a maminčiny mazánky nebrat. Na druhou stranu milujeme, když je někdo laskavý a emocionálně otevřený. Takoví muži nejsou zranitelní, jen milovaní.“

Chlapi nebrečí, nemají city, neumí prožívat bolest, radost ani lásku? Zapomeňte. Občas jí zabrnkejte na city a ukažte, co je tam dole ve vás. Rozplývejte se na svatbě kámoše, buďte špatní z toho, že její známá podstoupila operaci. Prý to vytváří důvěru mezi partnery. Tak budiž. A co dalšího si pamatovat?

Podle odborníků na řeč těla jsou ženy přístupnější, když se k nim přistupuje zpředu. (K nám je vhodnější přistupovat ze strany.) Tak na to myslete, až si budete chtít vylejvat srdce. Jo, a ještě pozor na doteky.

„Je téměř nemožné milovat někoho, aniž se ho dotýkáme. Bez tělesného kontaktu nepřichází v úvahu sex a je krajně obtížné projevit city či náklonnost,“ tvrdí sexuoložka Tracey Cox. Svatá pravda. I když býváte odmítnutí, vtírejte se. A propos, víte, která věta, upřímně vyslovená, dělá zázraky? „Já kdybych tě neměl…

6. Síla, ochrana a zastání

Caroline (31): „Mít chlapa bez názoru, respektu a ochoty postavit se za to, na čem mu záleží, je jako vlastnit myčku, která léta nefunguje.“

Muž musí chránit svoji ženu psychicky i fyzicky, takže až si o ni ten idiot v baru bude otírat boty, nemáte jinou možnost… Aby ona byla klidná a vděčná, musíte si nechat dát na budku. To je zákon partnerství.

7. Jasno v plánech i názorech

Magda: (38): „Co nejhoršího můžete od partnera slyšet? ‚Nevím. Uvidíme. Možná za pět let. Co? Netuším. A ani nevím, co mám dělat a jak se rozhodnout.‘ Prostě o ničem.“

Je obrovské plus, když víte, kam ten druhý v životě směřuje. Na přesné grafy zapomeňte, ale roštěnka jako taková miluje budoucnost, plány, vize, rozhodné nátury a moc, jak už se v minulosti bilionkrát potvrdilo. Pokud vám nic z toho hlava nebere, zapište si za uši aspoň tohle základní moudro.

Ženě se přibližujete, pokud:

  • hovoříte o pocitech, ne jen faktech,
  • ptáte se na její názor,
  • aktivně posloucháte – přitakáváte a vnímáte, co říká,
  • nestydíte se projevovat svoje emoce,
  • sedíte vzpřímeně a nakláníte se směrem k ní,
  • díváte se jí do očí,
  • projevujete city,
  • nezapomínáte používat přívlastky (ten jídelák s červenými deskami, moje nové auto, navštívíme starý dům, máš srdce ze zlata).

Neptejte se proč, ale prostě to tak je.

A co chce ta vaše? Jen si postěžujte….

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

JAKÉ MUŽE CHTĚJÍ ŽENY? JEJICH VYTOUŽENÍ SE MĚNÍ S VĚKEM

7 věcí, které muže baví a ženy je nenávidí. Jste dost chlap?