Co ženy chtějí, aby muži měli na sobě? Investujte do kvalitních džín i boxerek!

Máte problémy obléknout se do práce nebo na rande? Už z toho nemusíte dělat vědu. Ženy vědí, co chtějí vidět, a jestli jim vyhovíte, budete mít body k dobru. P. S.: Jejich styl není zase tak špatný. Bílá trika a džíny jsou stále v kurzu! Ale co ta červená?

Metrosexuálové mají plnou hlavu vlastní údržby ksichtu, nehtů i vlasů. Taky stojí dlouhé minuty před zrcadlem a laborují, co na sebe. Není jim co závidět… Zvlášť, když už se stejně ví, co ženy chtějí, aby jejich muži měli na sobě. Co je a pravděpodobně i bude v kurzu?

Kvalitní denim? Základ!

Velký průzkum čtyř dámských magazínů včetně Cosmpolitanu a Harper’s Bazaaru odhalil, po čem ženy touží. Pro formálnější akce se nejvíc hodí džíny Levi’s, na které nedá dopustit 80,6 % žen. Na druhém místě se s velkým propadem umístily kalhoty od klasického obleku. (9,7 %). Uf.

Barevné spektrum začíná od modré

Co se týče barvy oblečení, ženy za tu nejlichotivější považují modrou. Shodly se také, že by muž měl nosit svetr nebo košili v tom samém odstínu, jaké má oči. A další varianty? Růžová vede před zelenou. A pokud myslíte na sex, jako že pravděpodobně pořád, můžete to zpečetit i provokativní červenou.

Červená jako fígl na předehru

Ta prý podle nové studie newyorské univerzity Rochester zlepšuje vnímání romantiky. Tvrdí to profesor psychologie Andrew Elliot, který vyhodnotil reakce žen v Číně, Spojených státech, Anglii a Německu. Poté, co všem ukázal obrázky maníků obklopených něčím červeným, se v ženách probudila touha. Červenáčci pro ně prostě byli víc atraktivní, což sám vědec považuje za logické.

Primitivní společnosti posvátné objekty natíraly na červenou pro zvýšení jejich účinnosti a zprostředkování smyslu velkého významu. Ve starověké Číně, Japonsku a subsaharské Africe byla červená barva vnímána jako symbol prosperity a vysokého postavení. Římané považovali jedince, kteří nosili červenou, za nejmocnější muže,“ nechal se slyšet zmíněný vědátor pro odborný magazín Journal of Experimental Psychology. Berte to jako mustr, jak každou položit na záda… A co dál je sexy?

Nejideálnější hadry

Kombinace džínsů a obyčejného bílého trika (pro je 67,7 % žen), tenisky (35,5 %), smoking (22,6 %), přirozená vůně těla (58,1 %), boxerky na spaní (67,7 %), uniforma hasiče (51,6 %) a námořníka důstojníka (35,5 %). Pokud jste v úzkých, stylizujte se po podoby nějaké celebrity. Nejvíc sexy je prý George Clooney (61,3 %) a Johnny Depp (25,8 %) Až nějakou na tenhle VIP kostým sbalíte, nenechte ji druhý den chodit po bytě s holým zadkem a ukažte, že máte styl.

Prohřešky proti módě

Roštěnky si chtějí půjčovat pánské nošené mikiny a košile. Za největší módní zločin považují krátké kalhoty, nepadnoucí, velký oblek a atletické ponožky v sandálech. Když už jsme u nich, i Láďa Špaček skřípe zubama, když o nic slyší. Posuňte video asi tak na 5.45 minutu a poslechněte si jeho názor na to, proč je to out!

Jo, a jestli vás zajímá, v čem chodit, tak americká pánská značka obuvi Allen Edmonds u tisícovky dotázaných zjistila, že pár měkkých, semišových a hlavně udržovaných bot je terno. Tak, a teď už víte, jak se věci mají…

A jak to máte vy? Dáte na výzkumy, nebo si dál budete nosit, co chcete?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Inventura šatníku. Co musí okamžitě pryč?

25 lidí s šílenou módou