6 filmů, které měly skončit jinak!

Některé filmy končí jinak, než by si člověk přál. Najdete níže ten svůj?

Rocky nikdy neprohrává!

Vykoupení z věznice Shawshank

Setkání Andyho s Redem v Mexiku je sice krásným vyvrcholením, ale SAKRA! Žádný pivo, žádnej rock and roll, žádný drogy! Když už se s tím vysvobozením tolik načekali, aspoň malou párty by to sneslo, no ne?

Titanic

Dost na tom, že nás to někdo nutí dokoukat do konce. A ona jako ve finále švihne náhrdelník za x mega do oceánu? Tak to ani omylem! A beztak se měla utopit ona a ne Di Caprio!

Pán prstenů

To je takový fantasy Titanic. Člověk 9(!!!) hodin kouká jak trubka, aby mistr Pytlík místo ovládnutí Mordoru zničil prsten, kterej káže všem (bez výjimky)! Tak není blázen? Kdyby mu ho býval Boromir vzal, mohlo být vyřešeno už po čtyřech hodinách a daleko lépe!

Rocky Balboa

Starý dobrý Rocky neprohrává! A to nikdy! A tohle si tvůrci posledního filmu s italským hřebcem jaksi zapomněli uvědomit! V našich očích Rockyho nepřemůže nikdy nikdo. Ani Mason Dixon! Takže hoši zpátky do ringu! A opravdu nás nezajímá, že se film točil 40 let po prvním Rockym!

Vesničko má středisková

Otíka do Prahy? No a proč ne? Víte, jak by se tam vyjímal? A jak má běžný Pražan asi sehnat chatu na venkově? Holubů má plná náměstí, a závozničit by měl taky kde! Tohle prostě Pávek nezvládnul, to se na nás nezlobte! A ještě bourá Pražákům sloupky!

Tanec s vlky

Tak ze slabosti pro Costnera nás fakt podezírat nemusíte. Ale poručík Dunbar byl prostě u těch indiánů cool! Ta kavalérie už se do toho prostě neměla míchat! Každej není Vinnetou, aby vyšel se všema po dobrým! A pak se diví!

Jaký film byste zakončili jinak vy? Na komentáře se těšíme!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 vlastností ideálního muže. Máte je také?

Nejdůležitější zákony maloměsta. Uč se!