50 odstínů šedi a další extrémní důvody pro rozvod

Pryč jsou doby, kdy byl svazek manželský svatý a pyšnil se takřka puncem nedotknutelnosti. Například podle údajů Českého statistického úřadu se od roku 2001 rozvádí zhruba každý druhý (45-50 %) pár v ČR. Důvody jsou ale většinou fádní a nudné (podvádění, hádky, odmilování se), i proto jsme vyrazili za hranice a poohlédli se po něčem pikantnějším – povedlo se!

Šílené rozvody

Vsadil všechno

Poker je hra nervů, v níž je především třeba vědět, kdy přestat. Tahle pomyslná stopka bohužel chyběla ruskému hráči Andrei Karpovovi. Ten prohrál veškeré úspory, a ve snaze získat je zpět, se uchýlil k drastickému a zoufalému kroku: vsadil svou ženu. Jeho protivník Sergey Brodov souhlasil a vyhrál. Když si pak přišel vyzvednout paní Karpovovou, žena byla neskutečně vytočená a Andreiovi pořádně vyčinila. Následně se s ním rozvedla, opravdu si začala s Brodovem a nakonec si ho dokonce vzala. Tomu říkáme královská postupka!

Nezměnil si status na Facebooku

Nejpopulárnější sociální síť světa umí divy, mezi něž patří i expresní ničení vztahů. Podle statistik jde až o 1 z 5 případů! Tak skončil také rodící se příběh teprve dvouměsíčního manželství. Hysterická osmadvacetiletá novomanželka podala žádost o rozvod, protože její, o tři roky starší, muž během oněch dvou měsíců nezměnil svůj stav na Facebooku na „Ženatý“.

Bylo s ním padesát odstínů nudy

Velmi bohatá a úspěšná bankéřka z Londýna se rozhodla požádat o rozvod poté, co jí manžel odmítl poskytnout žádané sexuální uspokojení. Jednačtyřicetiletá žena hledala inspiraci v erotickém bestselleru 50 odstínů šedi (ano, to je ten brak, který běží v našich kinech a na ženy působí jako světlo na můry). Když však manžela požádala, aby spolu vyzkoušeli nějaké to BSDM a další prasečinky, prudérní staromilec razantně odmítl a ještě se naštval. Bankéřka se ho proto raději zbavila a začala lovit povolnější kusy.

Postrádala vnitřní krásu

Stalo se to v Číně. Muž jménem Jian Feng požádal o rozvod poté, co zjistil, že jeho krásná žena v minulosti prošla řadou plastických operací. Aby se z ošklivky stala kráskou, vyplázla celých 100 tisíc dolarů. S Fengem se seznámila až později, proto o její proměně neměl ani tušení. Všechno prasklo v momentě, kdy mu žena porodila holčičku. Ta nebyla podobná ani Fengovi ani jeho ženě, navíc byla údajně šeredná jak noc. Aby se vyhnula podezření z nevěry, musela nebohá milovnice plastik kápnout božskou. Feng neváhal a hned se s ní rozvedl.

Znáte taky nějakou pikantní rozvodovou historku z vašeho okolí, nad kterou vám rozum zůstal stát? Sem s ní!

Autor: Pseudofilosof

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vztahy: co je lepší zamlčovat?

5 typů dračic, co stojí za zkoušku