5 typů dračic, co stojí za zkoušku!

O kom je řeč? O ženě, která vás v posteli zdemoluje. A pozor! Vůbec to nemusí být nymfomanka ani pornoherečka. Tak kdo to tedy je?

Manažerka

V perfektně padnoucím kostýmku s decentním účesem byste ji možná ani netipovali. Ale víte, proč si vždycky nervózně pohrávají s brýlemi? No protože mají každý týden nové a nesedí jim! Staré si rozbily při pádu z koně…..o noční stolek!

Matka

Ne ta vaše. Tu nechte Stiflerovi! Zapomeňte na kecy typu „Po porodu je ženská o ničem“! Potlačte své ego a smiřte se s faktem, že její vagínou už prošly větší věci než vaše chlouba. Odměnou vám ve spoustě případů bude nefalšované eldorádo! Pokud teda nemá 8 dětí a místo růžové úžiny jámu do pekla!

Sousedka

Ale jistě, i ta kuňka od naproti! To vás nikdy nenapadlo, že kuňká jen proto, že má bujnou představivost a vy jste tak zatraceně blízko a přitom tak daleko? Jen jí dejte šanci. A máte aspoň jistotu, že vás sousedka nenapráší, že si někoho vedete domů!

Spolužačka ze střední

Pozor, platí pouze pro kategorii 30 plus! Pamatujete na ty, co za celou střední nedaly? Na střední už ale přece dávno nejste a ony mezitím nasbíraly spoustu zkušeností! Navíc ty básničky, co jste jim psali, si pamatujou do dnes (doufejte jen, že ne tu masturbaci pod lavicí). Taková vám ještě ráda ukáže, že to podstatné se naučila až po škole!

Nej kamarádka vaší ex

My chápeme, že tohle je challenge jen pro otrlé, ale kdo zažil, chápe! Ženský si totiž říkají absolutně všechno. Takže si buďte jistí, že pokud někdo ví, co s vámi v posteli, je to právě ona! Navíc je to ideální způsob, jak dát vaší ex najevo, kdo je po rozchodu král!

Dračic běhá po světě spousta. Jaké jsou ty další zajímá určitě nejen nás. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Poševní sekrety. Víte, co lížete?