5 totálně smolných příběhů, které byste nikdy nechtěli zažít

Když se ti smůla lepí na paty, není to nic moc. Jsou v tom nervy i emoce, pereš se sám se sebou. Kdyby aspoň člověk věděl, kdy ta potvora udeří příště. Ona občas chodí dost nečekaně, mrcha… Těchto 5 lidí může vyprávět! Co smůla provedla právě jim?

Dny jsou buď lepší, nebo horší. Jak vypadají ty méně vydařené? No, asi takhle… 5 totálně smolných příběhů, 5 důkazů o tom, že smůla si nevybírá.

1. Co je moje, po tom ti nic není

Manželka vás totálně prudí, a tak se rozhodnete, že ukončíte svoje trápení a požádáte o rozvod. Fajn nápad, ale jistý Nizozemec, který si během svého manželství našel jinou, mladší, by se s vámi klidně i pohádal, aby vám to rozmluvil.

Během rozvodového řízení zahájeného letos v lednu jeho (ex)manželka jako naschvál vyhrála v loterii 2,1 miliónu eur (56,7 milionů korun). Co s tím?

Pochopitelně, že se tenhle nešťastník žalobou domáhal toho, aby tak velký balík byl součástí rozvodového vyrovnání (jako důvod uvedl, že losy s manželkou kupovali ze společných peněz), ale soud mu za pravdu nedal. Maník teď má sice mladší, ale suší s ní hubu. Prostě smůla.

2. Odveta za nic

Pech i dva cápci, co se přesně na Nový rok večer procházeli po ulici v Ostrově na Karlovarsku. Přiskočilo k nim nějaké pako s pistolí v ruce, které jim vyhrožovalo zabitím.

Došlo na pěsti, kopance a další fajn věci, kvůli kterým dvojice musela být ošetřena. Útočník při tom vykřikoval, že „to máte za to, že jste mi zbili bráchu“. Podle Policie ČR se běsnící monstrum podařilo dopadnout, nicméně během vyšetřování se ukázalo, že útočník si tyhle dva chlápky s někým spletl! Byli jen v nesprávný čas na nesprávném místě. Co na to říct?

3. Kdo si má pamatovat všechny ty pedály?

Jistá (střízlivá) Brňačka to taky vzala od podlahy. Jen si tak jela ve svojí škodovce a v jednom okamžiku chtěla šlápnout na brzdu. Jenže si spletla pedály. Místo brzdy dupla na plyn, čím se zapíchla do budovy naproti.

Ne, neskončila v potravinách, trafice nebo u někoho obýváku. Paní není žádná troškařka, naprala to rovnou do budovy recepce Městského ředitelství policie v Brně. Všichni zúčastnění tak byli velmi šťastní. Zkrátka a dobře, selhal lidský faktor, ale občas se taky stává, že něco pokazí i vaše vlastní zvířata.

4. Ten nejpodlejší práskač? Pes!

Jestli je na vás taky vydaný zatykač, nebo hned několik, hlídejte si svého čokla, ať k vám nepřivede chlupatý, jak to se to stalo jednomu takovému z Pacova na Pelhřimovsku. Borcovi utekl pitbul a napadl jiného psa. Majitelka pokousaného mazlíčka situaci ohlásila, takže se policie o výtržnického pitbula začala zajímat.

Při hledání majitele zjistila, jak je na tom jeho páníček se zákonem, tedy co je to vlastně zač. Tak si pro něj do místa, kde se momentálně zdržoval, přišla. A bylo vymalováno. Zvířata jsou radost! Ale tak platí to i pro děti. Jeden příklad za všechny? Tady je.

5. Výhra, za kterou si nic nekoupíš

Jen si představte, že máte dluhy, jste bez práce – a navíc jsou Vánoce. Depka jako prase! Rozbalíte dárek od syna. Los. Setřete a vidíte výhru ve výši 50 000 liber.

Nejdřív nevěříte, pak se můžete radostí zvencnout, plánujete, jak všechny svoje závazky uhradíte, když v ten moment se ozve syn, že to všechno byl joke. Los je falešný a vy pořád máte jen velký kulový. Tak přesně takhle si zaflirtoval jistý Luke Thackham se svojí matkou, která prostě taky jen měla smůlu – že porodila takovýho blba. Nezabili byste ho?

A jak ještě může vypadat smůla? Mrkněte na jeden český klip, přesněji video. Podobný byste určitě nikdy nechtěli natočit. Ale třeba na to jsou léky… Nebo ne?

 A jak to se smůlou máte vy? Hoďte pod článek nějaký svůj příběh, ať máme lepší den…

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pozor na začátek týdne. Připravte se na pondělí!

Co se stane, když se lesba poprvé dotkne penisu?