5 tipů, jak být pro partnerku tím nejlepším milencem

Být dokonalým milencem není jen o schopnostech, které předvedete v posteli. Pokud se žena nebude po vašem boku cítit skvěle, tak vaše dovednosti plně neocení a možná vám ani nedá příležitost je ukázat. Co všechno můžete pro svou partnerku udělat, aby myslela jen na vás?

5 tipů, jak být pro partnerku tím nejlepším milencem

1. Buďte pozorný

Ne nadarmo se říká, že žena je jako květina a je potřeba o ni pečovat. Občas uvařte, ukliďte, nechejte partnerku odpočívat a potěšte ji masáží. Stačí si udělat trochu času, zapálit voňavou svíčku, vzít do ruky masážní olej a důkladně promasírovat záda, nohy nebo celé tělo. Svaly i mysl se během masáže uvolní a pak má žena i lepší náladu na sex.

Pokud nejste zběhlí v masírování, můžete využít masážní hlavici – jedná se o výkonný vibrátor s velice silnými vibracemi. Kromě uvolnění ztuhlých svalů se hodí také na intenzivní stimulaci klitorisu. Dokonce existují modely s vyměnitelnými nástavci, které se dají využít k vaginálnímu či análnímu dráždění. Prostě multifunkční pomůcka na romantiku i divočinu.

2. Ovládejte

Snad každá žena touží po tom být občas ovládána, i když o tom nahlas nemluví. A to hlavně v posteli. Nebojte se tedy projevit svou dominantnější stránku. Začněte zlehka, sledujte reakce a pomalu přidávejte. Na pomoc si můžete vzít i BDSM pomůcky, třeba pouta, masku na oči nebo plácačku.

TIP: Praktické rady ze vzrušujícího světa dominance a submisivity naleznete v e-booku BDSM pro začátečníky.

Partnerku můžete mít v hrsti i díky dálkově ovládanému vibračnímu vajíčku. Stačí, když se předem domluvíte a vyrazíte na vzrušující nákupy nebo do restaurace. Partnerka s vajíčkem a vy samozřejmě s ovladačem v ruce. Pokud jezdíte často na služební cesty, tak si pořiďte vibrační vajíčko nebo jinou hračku ovládanou mobilem. Díky internetu si pak můžete s partnerkou hrát bez ohledu na to, jak daleko jste od sebe.

3. Dobývejte

Spousta mužů má pocit, že jakmile jsou jednou ve vztahu, nemusí se už snažit a zleniví. Partnerku přece „mají jistou“ a tento pocit způsobí, že o vztah postupně přestanou pečovat. Jenže to je špatně. Atraktivita muže závisí i na tom, zda vůči ženě umí střídat fáze získávání jejího srdce a určitého ochlazení.

Pozor, žena nesmí mít pocit, že vás má jistého. Proto ani neustálé dobývání jejího srdce není nejlepší přístup – rychle si na to zvykne a bere to jako samozřejmé. Prostě ji jednou za čas překvapte a jednejte, jako byste byli ve fázi randění. Občas ji vezměte třeba do restaurace, doneste jí květiny či jiný dáreček, naslouchejte. Partnerka se bude cítit chtěná a dobývaná, ale zároveň nebude vaši pozornost automaticky očekávat. Tak se také bude muset snažit váš vztah udržovat a utužovat.

5 tipů, jak být pro partnerku tím nejlepším milencem

 

4. Nebuďte sobec

Ukažte partnerce, že ji milujete a že vám záleží na ní a na jejím potěšení. Nastudujte si nové praktiky a milostné techniky a vyzkoušejte je. Naučte se oddalovat výstřik – ať již máte nebo nemáte potíže s předčasnou ejakulací – ocení to každá. Pořiďte jí nějakou tu hračku na chvíle, kdy nebudete ve formě. A pokud víte, že ji láká větší velikost penisu, nebuďte uražení. Nemusí to být tím, že jí nestačíte, prostě to chce jenom zkusit.

Nemusíte podstupovat žádné složité zákroky ani shánět obdařeného milence, stačí si pořídit návlek na penis. Ten vám nádobíčko zvětší okamžitě a navíc je většinou z natolik realistického materiálu, že vše bude zcela přirozené.

TIP: Zvažte i pořízení erotické hračky, která vám i partnerce udělá radost a zpestří sex. Pokud nevíte jakou, přečtěte si článek: Se kterými erotickými hračkami si české ženy užívají nejvíce.

5. Udržujte standard

Muž musí být pro ženu neustále atraktivní. Udržujte se v dobré kondici a nezapomínejte na správnou hygienu. Zpocené tričko patří do prádla, trenky a ponožky měňte každý den. Neudržované vousy a dlouhé nehty vzruší jen málokterou ženu. Překonejte přirozený odpor k novinkám a naučte se používat antiperspirant. A každodenní vysedávání u televize s pivem v ruce? To z vás taky dokonalého milence neudělá.

Vždyť je to přece jasné…

Pokud si myslíte, že je to všechno samozřejmé, tak máte pravdu. Ano, jsou to věci, které by měl muž pečující o vztah dělat automaticky. Jenže ruku na srdce. Děláte je všechny? Nepolevili jste náhodou v něčem? Odpovězte si sami. Možná takové malé připomenutí občas není na škodu, co říkáte?