5 silných trendů, které hýbou sociálními sítěmi. Taky už vás dostaly?

Kbelíková výzva na síti? Jak přišla, tak zmizela. Ale to jen proto, aby ji mohlo vystřídat pár dalších fajn nápadů. Napadlo by vás třeba strkat si pod kozy tužku nebo flašku s vodou? A to není všechno!

Když nevíš coby, zapni net a prolítni sociální sítě. Zaručeně na nich najdeš nějaký supr čupr nápad, kterým se dá vyplnit volný čas. Jestli na to nemáš koule, aspoň se pobav nad tím, jak se s trendy, které vznikají bůh ví kde, perou ti odvážnější. Co momentálně frčí a nehodlá zmizet?

1. Důkaz odvahy: Strč hlavu skrz kondom

Dostaň kondom na hlavu za pomoci vody a náramně se u toho pobav. Tak zní instrukce výzvy, která se již pár dní šíří po celém světě. Ti, kdo ji ještě nezkusili, se postupně přidávají, nebo o zážitcích vypráví svým kámošům, a udělují rady.

Tenhle trend jen tak ze den na den nezmizí. On totiž ještě pořád žije. Kde kdo se baví, odborníci varují. Není to zrovna bezpečné kvůli snižování přívodu vzduchu u toho, kdo se do takového dobrodrůža vrhne. Ale když ono je to tak k popukání. Nebo ne? Posuďte sami. Čeští hoši, systém pokus – omyl.

2. Důkaz solidarity: Drž colu kozama

Výzva s názvem Hold a Coke With Your Boobs je tak trochu pro všechny horňáky. To si takhle vezmete colu, přelepíte nebo zakryjete si bradavky (není nutné), nápoj vrznete mezi dvojky a vyblejsknete se.

S nápadem jakožto vtípkem přišla dvojice, která po pár dnech a týdnech byla v šoku, když se k výzvě začalo hlásit čím dál víc lidí v domnění, že se jedná o podporu dobré věci. Údajně mělo jít o zvýšení povědomí o rakovině prsu.

Sociální fanatici si to prostě přebrali po svým – a už to jelo. Že ještě nemáte snímek s plechovkou nebo lahví uprostřed? Tak honem, honem, zapojují se i muži!

Tři sladký zdroje... Foto: Instagram

Tři sladký zdroje… Foto: Instagram

coca cola

Nepij, směj se. Zkusíš to?

Nepij, směj se. Zkusíš to?

3. Důkaz štíhlosti: Třeba se i zlom v pase!

O tom, jak vypadá krása, se dá docela dlouho diskutovat. Každý to prostě má nastavený nějak jinak, ale dohromady se většina shodne na nějakých základních poznávacích znameních. Co třeba ženské křivky, za které je možné pořádně vzít?

Tak to si nemyslí zejména Číňané, kteří s radostí opěvují zvláštní nakrucování, kdy se ženy snaží zezadu dotknout svého pupíku. Prý je to znak atraktivity a štíhlosti. Kdo to nedokáže, je tlusťoch a odpad. No, Číňani jsou prostě švihlí. Ale nejsou sami, to se ví.

Pupíkománie. Zdroj: Mirror.co.uk

Pupíkománie. Zdroj: Mirror.co.uk

4. Důkaz ženskosti: Dej tužtičku pod kozičku

Momentálně zažívá největší vlnu slávy trend, který spočívá v udržení tužky pod kozama, což má znamenat plnohodnotnou a nefalšovanou ženskost. Ty obdařené, kterým příroda nadělila, se nebojí používat i těžší či větší předměty, se kterými se hrdě fotí. Nápad pochopitelně vyvolává nejen vlnu nadšení, ale i pohrdání. Ozývají se ženy, které o prsa přišly vinou rakoviny a ptají se: My nejsme ženy, když nemáme tu pitomou tužku kam strčit? Odpověď si nechte právě pro ně.

Takhle vypadá ideál. Zdroj: Instagram

Takhle vypadá ideál. Zdroj: Instagram

5. Důkaz šílenství: Buď jako kačer Kylie Jenner!

Začalo to minulý rok – a ještě neskončilo. Ta nebo ten, kdo chce být jako hvězdička reality show Kylie Jenner patřící ke klanu Kardashianek, musí si skleničkou baňkovat rty, aby byly velké, tedy tak zvaně kačeří. A samozřejmě se po svém snažení vyfotit. Chápete to?

Něco pro Agátu Hanychovou, která ráda špulí. Zdroj: Facebook

Něco pro Agátu Hanychovou, která ráda špulí. Zdroj: Facebook

Tak co, který trend se vám nejvíc líbí?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Megan Fox se rozvádí a pomlouvá sociální sítě

Svoboda slova? Pro sociální sítě to neplatí! Proč na svém profilu musíte mlčet?