5 předností muže, které jsou zároveň prokletím

Některých mužských vlastností si ženy přirozeně cení více než jiných. Mnohé z nich jsou ovšem pro muže prokletím. Nevěříte?

Přednosti chlapa

Je hodný

Ano, ano. Každá by chtěla hodného. Co také se zlým? Ovšem nikdy už vám neřekne proč. Protože hodným se dá manipulovat a žena vždycky chce být tím krkem, co otáčí hlavou rodiny. Hodný chlap to má vždycky složitější. Dříve nebo poději si ho ženská omotá kolem prstu a dělá si s ním, co chce.

Spolehlivost

Jak může být spolehlivost prokletím? Snadno. Spolehliví lidé mají ve svém okolí vždycky pár šikovných manipulátorů, kteří dokáží jejich spolehlivosti využít ve svůj vlastní prospěch. Samozřejmě nejčastěji ve formě toho, že spolehlivý za ně něco udělá a oni nemusí hnout prstem.

Férovost

Ne, nezbláznili jsme se. Ale představte si situaci. Chcete se s ní rozejít, protože vás podvedla, ale chcete být fér a tak se taky přiznáte k jednomu přešlapu. Stačí vám takovýhle nástřel, nebo je třeba situaci rozkreslit až k hysterickým nadávkám o praseti? Ona přece byla opilá a nic k němu necítila a vy? No vy nejste fér.

Zásadovost

V neděli odpoledne chodíte zásadně na ryby a nejede přes to vlak? Nic proti, ale abyste se pak jednou nedivili, co vaše železná pravidelnost dává za prostor vaší polovičce. Mít jednou týdně stoprocentní jistotu, že manžel není doma může být výzvou pro nejednoho souseda nebo třeba kolegu z práce.

Citlivost

Nebojte se, my samozřejmě víme, že kousek citu v tom drsném chlapovi ocení každá, ale pozor na věc. Příliš mnoho citlivosti působí zcela naopak. A z okouzlujícího faktu je najednou nevýhoda. Příliš mnoho citu sráží mužskou důstojnost. A to v očích jak žen, tak mužů.

Být chlapem s dobrými vlastnostmi zkrátka není úplně sranda. Přidáte další vlastnosti, které byť veskrze pozitivní, mohou být mužským prokletím?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 vlastností ideálního muže. Máte je?

Chlapi v reklamách. Přehlídka idiotů!