5 důvodů, proč nechodit s modelkou!

Modelky jsou jako umělá prsa. Na koukání v tričku dobrý, ale naživo na omak o ničem. Doslova jako kus plastu. A o to přece nikdo nestojí! Nebo jo?

Věčně prázdná lednice

To je asi to nejhorší. Neumí vařit, protože to nepotřebují, a na to, abyste jedli dokola čínu z polystyrenu odnaproti, můžete být sámi. Pořiďte si ženskou, co vám něco uklohní! A ráda!

Mizerný sex

Barbíny klamou vzhledem, a za tváří sexy kočičky se často skrývá vlažný vztah k sexu, nebo dokonce nezájem. Jsou zkrátka zvyklé, že to dělat nemusí a nic je nenutí k nějaké snaze. Holka odvedle vám předvede jiné rodeo, to si pište!

Platíte za ní

Modelíny očekávají, že je budete zvát na večeře a kupovat jim kabelky a hadříky. Spoustu si nakoupí samy, ale jakmile se ukáže, že vy jim nic pořídit neumíte, přeskočí po vás na někoho, kdo na to má.

Nafouklé ego

Tyhle holky jsou často odmala zvyklé, že nic nemusí. Nikdo na ně celý život neměl žádné nároky, protože zkrátka stačí, že dobře vypadají! Díky tomu, že jim stovky pisálků a honičů neustále skládají poklony na instagramu, si o sobě myslí, že právě ony jsou VIP luxusní kusy, kterým projde cokoliv.

Jiné priority

Pokud jezdíte rádi třeba po českých hradech, kempech, na ryby nebo na vaší horskou chatu, o všechno možná přijdete. Pokud nechcete navštěvovat jen nehtové veletrhy, nákupní centra nebo Duplex, rychle pryč!

Proč se vám tak často líbí amatérská péčka? Protože ukazují realitu! A tu potkáte i před barákem, jen se dívejte pořádně.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dominika Myslivcová. To jako vážně? Pink Luxury je vrchol nevkusu

Moderní technologie ničí náš sex! I ten dovolenkový!