Dominika Myslivcová. To jako vážně? Pink Luxury je vrchol nevkusu

Kdo je Dominika Myslivcová? Blondýna. A to je všechno, vážně. Že si někdo postaví kariéru jen na tomhle je skutečně perverzní, ale dvaadvacetiletá blogerka je důkazem, že to stačí. Teď nás růžová barbie obšťastnila novým klipem Pink Luxury. Je to horší, než jsme si mysleli.

Zviditelnit se lze mnoha způsoby. Dneska už dokonce nemusíte vůbec nic umět, což je smutná ironie, které poukazuje na to, že lidé dneska prostě nepřemýšlí a stačí jim skutečně málo. Důkazem je i nový „hudební“ klip růžové blogerky Dominiky Myslivcové. Pink Luxury způsobí, že se při sledování budete stydět, že jste na něj klikli. Pokud nejste čtrnáctiletá dospívající dívka.

Parodie? Určitě!

Zastánci blonďaté blondýny v komentářích vykřikují, že je Domča výborná, že si ze sebe umí udělat legraci a celé dílo je jen parodie. Počkejme chvíli a zamysleme se. Blondýnka se zálibou v růžové, která prý „záměrně“ hraje roli pitomé blondýny, paroduje co? Povrchní pitomé blondýny. Tenhle prostý fakt vyvrací, že by Dominika nemyslela svůj projev vážně. Samozřejmě nesmí chybět klasické kecy z českého rapu, jakože já mám na všechno, vy my nesaháte ani po kolena, já jsem někdo, dělám si co chci apod. Vážně si tohle někdo pustí v autě?

Útok na dobrý vkus

Vrchol nevkusu v kombinaci s naprostým neuměním se tu setkává dohromady, a výsledný produkt je jako kýčovitá reklama na dnešní fenomén počtu shlédnutí. Není důležitý obsah videa ani jeho přínos, ale jen počet kliků a lidí, kteří se na něj podívali. Zkušenosti z postování na facebooku nebo webech dokonce ukazují, že čím absurdnější hovadinu postnete, tím víc nadšených fanoušků ji sdílí nebo prohlíží. S hudebními klipy je to stejné, viz Gangnam Style. Smutná vizitka toho, že to jde s lidmi s kopce, a jejich klikání dává vydělat i těm nejotřesnějším „celebritám“.

Luxury Shit

V jedné věci se ale musíme Dominiky zastat. Pokud skutečně stačí nahrát tohle, proč se potom pouštět do čehokoliv složitějšího? Odběratelé hnoje zkrátka umožňují, aby vznikal další hnůj. A to není jen případ růžové blondýny, to je současný trend. Pochválit jí ale můžeme za její přístup v singlu Změnu tu my nechcem. I když o hudbě se tu mluvit nedá.

A rada pro nadšené pubertální fanynky, které považují Domču za svůj vzor: přístup povrchní diliny je přesně to chování, které všichni chlapi doslova nesnáší. Pokud si nechcete uzavřít všechny dveře před nosem, příklad si z toho rozhodně neberte.

Takže čauky mňauky, lásky!

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Celebrity, které se zapletly s někým z rodiny. Kdo je největší prasák?

Český fenomén: křest CD, písně nebo videoklipu