4 věci, které ženská nikdy nevysloví

Nedávno jsme psali o tom, co toho ženské namluví. I tak ale existují věci, které z jejich úst nikdy neuslyšíte. Jak je to možné?

Co žena nikdy nevysloví

„Jistěže mi nevadí, že si dáš s kamarády ještě dvě a přijdeš později, než jsi říkal.“

Zapomeňte! Jakýkoliv extra čas, který věnujete kamarádům navíc, oproti předem ohlášenému znamená zažehnutí doutnáku, na jehož konci vás čeká jediné – exploze. A hrát si v tomhle případě s ohněm opravdu nedoporučujeme. To radši oznamte, že přijdete pozdě rovnou. Sice bude brblat taky, ale kdyby se vám náhodou podařilo vrátit dřív, nasbíráte naopak kladné body. A ty se vždycky hodí!

„V klidu nech to prkénko nahoře, já si ho pak sklopím!“

Tohle je vyložený evergreen. Spor o polohu prkénka je snad stejně starý, jako prkénko samo. Ale muži jsou v něm samozřejmě nevinně. Zkrátka nepožíváme takových výhod, jako že si sedneme a uvidíme. A jelikož je třeba myslet již před samotným výkonem, je trošku bláhové doufat, že v myšlení budeme pokračovat i po něm! Copak máme v hlavě počítač?

„Miláčku, tohle bych chtěla umět jako tvoje maminka.“

Aha! A co by to jako mělo být? Vaše matka do všeho akorát kecá a tak jako vaše polovička neumí zhola nic. A opovažte se to jakkoliv rozporovat. Dost na tom, že k ní jednou za měsíc jedete. Vaše matka zkrátka nemá nárok!

„Miluju, když na to skočíme hned, jak se vrátíš z hospody.“

Tak předně si to ujasněme. Sex je jen za odměnu. Takže vůbec ne nějak často a už vůbec ne tak často, jak byste chtěli. Připočteme-li k tomu návrat z hospody (a to i za předpokladu dodržení rady ohledně ohlášení příchodu), kouká z toho všelicos, ale sex rozhodně ne. Tím neříkáme, že nebude „vzrůšo“, ale o takovéhle popravdě asi dvakrát nestojíte. Škoda pro ně. Jako by nevěděly, že po pátem pivu už se chlapi dělí jen na dvě skupiny. Supermani a impotenti!

A jakou větu od své polovičky zaručeně neuslyšíte vy?

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co ženám nesmí chybět

Nejzkaženější ženy světa