Nejzkaženější ženy světa. Nechtějte, aby vás podobná dostala do rukou!

Nechvalně proslulých mužů je historie plná, zato žen sadistek, extrémních násilnic nebo masových vražedkyň, žen, které uměly svět chytit pořádně za koule, těch známe výrazně méně. Následující výtečnice byste si domů asi nevzali, tak si o nich alespoň přečtěte – to je bez rizika.

Začněme v českých luzích a hájích, konkrétně v Pičíně (ne, to není vtip) na Příbramsku, kde v 16. století řádila šlechtična Kateřina z Komárova. Tahle sadistka si libovala v extrémních tělesných trestech pro své poddané, z nichž mnozí nepřežili (vidíte tu podobnost s legendami o Čachtické paní, Alžbětě Báthoryové?). U soudu pak přiznala 14 vražd, podle některých historiků však mohla mít na svědomí životy až 30 lidí. Kateřina byla odsouzena a uvězněna v Prašné věži na hradě v Praze, kde byla „ponechána svému osudu“ (rozuměj bez jídla).

Druhou českou zástupkyní je Olga Hepnarová (1951-1975), která záměrně vjela do davu lidí na tramvajové zastávce. Osm z nich nepřežilo. Zajímavé bylo, že se Hepnarová na svůj čin pečlivě připravovala a u soudu se k němu dokonce hrdě hlásila. Litovala jen toho, že lidí nezabila víc. Na oplátku vyfasovala oprátku a stala se tak vůbec poslední popravenou ženou v Československu.

Vraždy ve jménu Vůdce

Pokračujme do sousedního Německa, kde působila také „děvka z BuchenwalduIlse Kochová (1906-1967). Manželka nacistického pohlavára a velitele koncentračního tábora Buchenwald (a později Majdanek) Karla Kocha mučila a zavraždila řadu židovských vězňů. Proslula však především tím, že si z jejich kůže následně nechávala vyrábět třeba stínítka, rukavice nebo kabelky. Po vzoru jihoamerických indiánů si také nechávala sušit, zmenšovat a preparovat jejich hlavy. Zkrátka partie k pohledání. Ilse byla odsouzena k doživotí, zbytek života tak strávila ve vězení, kde 1. září roku 1967 ve svých šedesáti letech spáchala sebevraždu.

Zálibu v týrání a zabíjení bezbranných vězňů čile pěstovala také Irma Greseová (1923-1945). Toužila po kariéře herečky, místo toho se stala dozorkyní v koncentračním táboře Ravensbrücku a později také v Osvětimi. Svou surovostí přitom předčila nejednoho z mužských kolegů. Vyžívala se ve střílení a bičování vězňů, pro potěšení mezi ně vypouštěla hladové psy. Další stovky jich poslala do plynové komory. Za své činy vyfasovala trest smrti. Deviantní chování nezměnila ani v posledních chvílích života – před popravou si vesele prozpěvovala.

Táta k večeři

Pokud jste se právě najedli, raději počkejte, než vám slehne. Příběh Australanky Katherine Knightové (nar. 1955) je totiž jen pro silné žaludky. Tahle profesionální hysterka dělala peklo už svým exmanželům. Jednoho se snažila uškrtit, protože při sexu usnul, druhému před očima zabila osmitýdenní štěňátko, ale nejhůře dopadl její čtvrtý muž. Toho nejprve bodla do hrudi, když spal, šokovaného ho pak dorazila dalšími 36 ranami. Následně ho pověsila na řeznický hák, stáhla z kůže, uřízla mu hlavu a jeho maso osmažila na oleji. Se zeleninovou oblohou a omáčkou jej chtěla podávat jeho dětem. K tomu naštěstí nedošlo, policie byla rychlejší. Australská propagátorka kanibalismu dostala doživotí, ve vězení bručí dodnes.

Autor: Pseudofilosof

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Největší stroje světa. Masakr!

4 politické celebrity, které zemřely rukou vraha