4 důvody, proč žena odmítá orální sex. Naučte jí to!

Vždycky mne překvapí, kolik chlapů si stěžuje, že jim ho holka nechce kouřit. Paradoxně jsem žádné takové oznámení nikdy neslyšela ani od jedné své kamarádky, což je divné, ale na takové analýzy tady není prostor. Buď je to klasický rozpor mezi sexuálními výpověďmi mužů a žen, nebo si jen umím hledat ty správné kamarádky.

Pokud ale taková situace opravdu nastane, je třeba se v první řadě ptát PROČ?

1. Hnusí se jí to!?

V tom případě máte mnohem větší problém, než je nějaká felace. Samozřejmě nezapočítávám extrémy, kdy jste společně 14 dní na přechodu Slovinských Alp a jí vaše chlouba poněkud nevoní. Bohužel, většina (ano, jsou i výjimky) žen dává přednost alespoň 24 hodin umytému penisu. Jsou prostě trochu cimprlich. S tím už se toho moc dělat nedá.

Pokud se jí však vaše chlouba nelíbí taková, tak asi ta láska nebude až tak opravdová a zásadní. Pokud někoho miluju, je v tom chemie, tedy i vůně a přitažlivost. A když jsem z někoho blázen, chci ho prostě líbat, kousat, olizovat a sát od uší až po prsty na noze.

Není-li tomu tak, tak je ta chemie prostě slabá a brzo vyprchá, nebo je důvod vztahu někde jinde. (Pak už záleží jen na vašich přesvědčovacích schopnostech, zda si ho nakonec vrazí do krku kvůli prachům, kvůli prachům, nebo kvůli prachům.)

2. Jen trochu jí to nechutná

Sice vás miluje, ale není moc zkušená a přítomnost živého masa v ústech jí není úplně příjemná. Tady už bych byla v klidu, chce to trochu trpělivosti, „pomůcek“ a ona si zvykne a brzy bude „hulit jako Jirka Bartoška“.

Pokud je vaše drahá polovička na sladký, tak ho prostě vezměte do trojky a trochu jí tu činnost zpříjemněte – čokoláda, šlehačka, med, marmeláda, klidně se opatlejte na každém centimetru kůže a lízejte a zkoušejte a uvidíte, jak jí to půjde, když se rozhodne nenechat ani gram nutely za vaší předkožkou…

Pozor! Pokud plánujete po orálu i zásun, doporučuju ale olízat vše opravdu důkladně, otřít či opláchnout. Cukry jsou totiž sice možná dobrý na jazyku vaší dámy, vaginální sliznici ale vůbec nepotěší. A za kvasinkovou infekci byste asi velkou pochvalu nedostal.

3. Stydí se, protože to neumí!

Při každé postelové nesnázi platí jedna základní rada. Mluvit, mluvit, mluvit a vlastně i to Leninovo: učit se, učit se, učit se. Zapojit můžeme i Komenského Školu hrou či středověké  přísloví Una lectio non facit doctorem, tedy Žádný učený z nebe nespadl.

Naštěstí můžeme drahou polovičku uklidnit, že ji nečeká ani studium medicíny, ani výuka hry na housle. A hlavně! Každej chlap to má rád jinak! Jistě, jsou nějaké společné základy, ty ale zvládne každá školačka (ty pod patnáct nedoporučujeme!). A pak osvědčené fígle, které rajcují většinu mužského pokolení. Těm se ale můžeme věnovat někdy samostatně, protože to je skoro na román…

Jestli vaše dívka umí dobře honit, ať prostě jen jakkoliv zapojí pusu a vynechá zuby, dál už ji jemně navádějte do rytmu a na místa, kde to máte nejraděj. Pokud honit neumí, ať se prostě jednou pořádně kouká od začátku až do konce, jak si to děláte sám. Takovou školu totiž nic nenahradí.

4. Nemá ráda sperma

Jestli nechce „dodělat práci až do konce“, můžete se na to úplně vykašlat a vyložit náklad, kam je libo. Můžete taky zkusit ovocnou dietu, která ovšem může a nemusí fungovat. Mnoho mých kamarádů ovšem ověřilo na vlastní chuťové buňky, že zvýšená konzumace ovoce s vysokým obsahem cukrů (ananas, hroznové víno, banán) a omezení konzumace alkoholu a nikotinu, mělo na chuť spermatu velmi pozitivní vliv. Otázka ovšem je, jak často lze toto aplikovat v životě. Jsou i jedinci, kteří mají tu výhodu, že produkují pouze sladké sperma, ať jedí, pijí či kouří cokoliv. Těm můžeme závidět.

Tak hodně štěstí…

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Poševní sekrety. Víte, co lížete?

Nahradí nás v posteli v budoucnu roboti? Je to dost pravděpodobné!