4 důvody, proč je kousání při sexu normální

Důvod, proč upír okusuje svoji oběť, je v porovnání se vzájemným okusováním partnerů naprosto rozdílný. Upír chce jíst, ale milenec nebo milenka? Těm se to prostě jen líbí. Ale proč?

Existuje několik vysvětlení pro jev, kdy vyceníte zuby, odhrnete její vlasy a zakousnete se do ní ve stylu nějaký tý filmový krvelačný násosky. I když to na první pohled tak nevypadá, pro někoho je právě tahle představa dost přitažlivá. Proč? Má to 4 důvody.

1. Tak trochu záměna

Hranice mezi bolestí a slastí je velmi tenká, neboť receptory bolesti a slasti jsou stejné. (Vypadá to, že pocity po nějakém sexy útoku se mohou v mozku pomíchat.) Je teď opravdu nutný ptát se, proč ohleduplné kousání do rtů, jazyka, krku, šíje, uší, zad, zadku, chodidel, ramen či nadloktí a dokonce i ztopořeného penisu patří k naprosto běžným sexuálním praktikám nejednoho náruživého páru? Asi ne. A překvapení dne? Vlastně je to i logický. Soulož často podněcuje chuť škrábat, lízat i kousat už jen proto, že bolest z rozkoše uvolňuje omamné látky, které působí jako morfium. A ušetříte za chlast.

2. Projev zvířecích pudů

Pokud vás nepřesvědčí levná kocovina, budou to příklady z přírody, kterých je až až. Třeba takový slepýš se při páření zakusuje samici do šíje, aby neutekla. Totéž někdy dělají i psi, kočky, fretky… Na první pohled to působí drasticky, ale už je jasný, kde lidi vzali mustr.

3. Druh vášnivé předehry

Všichni vědí, že rty jsou velmi citlivé a navíc se dají stimulovat několika způsoby. Jedním z nich je pochopitelně kousání. Takový, který se bude líbit i tý neuhlazenější fajnovce! Začínat se mělo pomalu a s menší razancí. Pak se přidává na důrazu a intenzitě, síle i stisku. Sice hrozí bolestivé prokousnutí rtů, pokud sebou někdo z vás cukne, ale jsou i takový exempláře, který kousání vyloženě vyžadují.

„Připadám si, jako by mě milenec chtěl samou láskou sníst. Je to tak živočišný a krásný. Líbí se mi to, i když už mi ukápla i krev,“ říká jedna taková, která si říká Alice. No, mít ji doma, asi byste se zdrželi protestů, pánové…

4. Posilování slabšího vzrušení

Někteří odborníci z řad sexuologie tvrdí, že kousání nabízí možnost posilovat nízké sexuální vzrušení. Prostě, když to někde vázne, stačí zasadit „injekci“ a probrat milenku k životu – kousnutím. Bude to platit i obráceně – na vás? Jestli jo, tak pozor na následky.

Pokud to bude opravdu velký a po kusancích zůstanou pozůstatky, vezměte za vděk sáčkem s ledem přiloženým na postižené místo. Jo a pokud možno se vyhněte krvi.

Skotsko-americký detektiv Allan Pinkerton, který žil v letech 1819-1884 na něco podobnýho dojel. Říká se, že uklouznul na chodníku, kousnul se do jazyka a posléze zemřel na infekci. Odstrašující případ! Zvlášť když si u toho ani nevrznul!

Tak co, kousnete si? Jestli už je po všem, tak se podívejte na video, co byste rozhodně dělat po sexu neměli.

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Panic je na nic. V ČR přibývá těch, kteří nemají žádnou sexuální zkušenost. Kolik lidí se sexu vzdá a proč to není dobře