3 zábavné aplikace, které do léta vytuní vaše tělo!

Rosol (ty ne, Lukáši), špeky, pivní mozol? Dejte sbohem pupkaření a vyhraďte si pár minut denně na vytunění postavy! Žádná nudná dřina, jen zábava s aplikacemi, které jsou zároveň motivačními hrami! Už je znáte?

Hele, skoro každá sranda něco stojí! Někdy ani špeků se člověk nezbaví zadarmo! Pokud teda nejste líní obout si tenisky a vyrazit běhat do přírody. Jestli je pro vás něco takovýho nepředstavitelné, namáhavé, zdlouhavé, z pracovních důvodů nevyhovující a bla bla, investuje drobný peníz do aplikace, která si vás pohlídá! Je levnější než trenér, buzeruje úplně stejně, ale na rozdíl od něj s ní je docela i sranda. Tak co, slyšeli jste o hrách, který vám spálí faldy?

1. Zombies, run!

Ano, videohra pro iOS a Android platformy. Byla spuštěna 27. února 2012 a od té doby mnohonásobně překonala očekávání tvůrců. Je nesmírně populární? Proč? Nesedíte na gauči a ulepenýma rukama neťukáte do mobilu, nýbrž sportujete proto, abyste si zachránili život!

Během určených 23 misí posloucháte audio vyprávění, aby příběh dával smysl, sbíráte munici, léky a baterie pro výstavbu základny, ale hlavně zdrháte! Aplikace určená hlavně fitness začátečníkům zaznamenává vzdálenost, čas, rychlost i spálené kalorie. Prostě zábava a pocení v jednom! No, není to fajn?

Poznámka: Zombies, Run! je k dispozici pro iOS a Android. Cena 3,99 dolarů.

2. Superhero Workout

Hrdinové se nerodí – jsou vyškoleni. Těmito slovy nové členy přijímá do svých řad aplikace Superhero Workout, která vás nenechá zahálet. Princip je podobný jako u mrtvol v předchozím případě. Akorát místo vyděšeného výrazu ve tváři představujete Iron Mana, hrdinu, který během 20 misí podstupuje cvičební plány trvající sedm minut. (Tolik času na workout si najde i zaměstnaný manažer.) A pozor, kamera ve vašem telefonu sleduje pohyby a může počítat opakování každého cviku, takže není prostor pro šulení!

Poznámka: Superhero posilovna je k dispozici pro iOS a Android. Cena 2,99 dolarů.

3. Fitocracy

Jak už to tak u her bývá, sbíráte body. V tomto případě za nějakou tu aktivitu. V předchozích případech se „hráč“ musí vejít do nějaké časové hranice, nebo splnit daný úkol do puntíku. To není případ aplikace Fitocrazy, která je v tomto směru trochu volnější. Body se dají sbírat za tvrdší i lehčí cvičení, mezi který patří i obyčejná chůze do schodů.

Pokud tedy bydlíte v sedmém patře paneláku, je to pro vás to pravý. A co ta slíbená zábava? Je. Čím víc bodů nasbíráte, tím snáze a lépe prostupujete úrovněmi. Opět se tedy zábava snoubí s hýbáním zadků. Samozřejmě platí, že svoje vlastní výsledky a výsledky druhých můžete podle libosti sledovat v příslušné komunitě nadšenců. Sestavit se dá i vlastní workout. Tak co chcete víc? Do léta zase tolik času nezbývá!

Poznámka: Fitocracy je k dispozici pro iOS a Android. Dobrá zpráva? Zdarma!

Nedokážete si představit, že vám povely rozdává mobil? Tak to vezměte postaru! Návod ve videu!

Superhrdinové svoje svaly nemají zadarmo! Zdroj_Apple iTunes Zombie run Fitocrazy

 Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejzajímavější mobilní aplikace roku 2014

Rok 2014 na Googlu. Co se stahovalo nejvíc?