3 fígle, kterými ženy z mužských peněženek tahají peníze. Dejte si bacha!

Nikdo neutrácí peníze dobrovolně – a ženský to vědí. Znáte všechny tři fígle, kterými roštěnky z mužských peněženek tahají bankovky? Pokud jste je ještě neprohlédli, jste hluší a slepí, takže dobře vám tak!

Ženské weby jsou podhoubím pro nesmysly, polopravdy a leckdy i „zaručené“ postupy, jak udělat tohle nebo ono. Schválně se na některý z nich jděte mrknout. Zjistíte, co vařit, péct, jak se jako žena chovat k partnerovi, nebo jak z něj vytáhnout prachy. No ano, i tohle se v ženských komunitách rozebírá, i když málokterá přizná, že si lásku plete se zlatokopectvím. Jak se bránit? Jo, hoši, těžko.

3 fígle, co fungují

Ovšem když aspoň tušíte, s jakými fíglemi na vás ta vaše vyrukuje, přece jen ji můžete klepnout přes prsty. Všímejte si, jaký styl „žádosti“ o přilepšení používá, a máte vyhráno. Zvlášť pozor si dejte na tyhle tři fígle, nebo chcete-li herecké výkony. Jak tedy ženy z mužských peněženek tahají peníze?

1. Pokus o správnou hormonální rovnováhu

Jelikož život muže se skládá převážně z dávání jiným (banky a různé další instituce, milenky, děti vlastní i nevlastní, zvířata a tak dále) každý další výdaj navíc ho pochopitelně vytočí, páč nezbude ani na to pivo. A přesně o něj se každý měsíc svádí domácí bitky.

Každá, která má prsa, minimálně jednou za toto období přijde s tím, že něco potřebuje. A používá k tomu dokonalé zbraně. Nevinné a jistě z lásky myšlené komplimenty, teplá večeře, svíčková v sobotu, nabídka na masáž.

Uvolnění a správná hormonální hladina totiž zapříčiní, že na chvíli nejste ve střehu a slíbíte něco, za co si druhý den trháte vlasy.

„Jo, dělám to tak. Něco chcete, musíte se smeknout, nakoupit, uvařit oblíbený jídlo a tvářit se, že to děláte z lásky. Jsem moc upřímná? Jestli jo, tak mi ukažte jedinou ženskou, anebo jedinýho chlapa, kterej nevidí hranici mezi příjemným, užitečným a vyčůraným,“ krčí rameny devětadvacetiletá srábotka, která si nepřála uveřejnit své pravé jméno z důvodu, že by doma dostala na holou.

2. Systém odměn aneb makám!

Připravit si půdu pro požadavky jde i jiným způsobem. Třeba dvaatřicetiletá Marcela na prasáka přiznala, jak to chodí u ní.

„No co, stará osvědčená klasika stále zabírá. Vynesu za něj koš, třeba i vyluxuju auto, vyvenčím psa, zařídím za manžela všechno, co se dá, a večer, když sedíme u televize, si postěžuju, jak jsem z toho všeho utahaná. Chlapovi musíte dát najevo, že si prostě zasloužíte odměnu, protože makáte. A to je ta nejvhodnější chvíle zmínit se, že nemáte co na sebe, potřebujete dokoupit spoustu věcí a tak dále. A on, aby měl klid, vytáhne šrajtofli a zeptá se, kolik to dělá. V podstatě je rád, že chcete jen ty prachy a jemu samotnýmu dáte pokoj,“ tak trochu se vysmívá dotyčná. Tak už vám svítá?

Dejte bacha, až si ta vaše na svá vlastní bedra začne klást povinnosti druhých. Určitě to není jenom tak… A když prachy nebude chtít dneska, tak do dvou dnů se připomene, nemějte strach. To je jisté jako smrt.

3. Sex za odměnu – nebo jako žádost o něco

Chlap není debil, chlap ví, že za peníze dostane skoro všechno. I sex. Bohužel, není sám, kdo s podobnou myšlenkou koketuje. „Jestliže chci slyšet zašustění peněz, musím tomu svému dát. Ne okatě, má to postup. Nejdřív náklonnost, pak něha, nakonec sex. Pokud právě ten je přinejmenším dobrý, partner je štědřejší. Čím lepší sex, tím pravděpodobnější vyhovění mé žádosti. Prostě zákon, který funguje léta letoucí,“ přiznává osmadvacetiletá Julie. Ach jo, někdy je prostě nejlepší nemít vůbec nic.

Jen se podívejte, jak dopadl slavný britský komik a jeden ze šesti členů komediální skupiny Monty Python John Cleese, který sedm let po rozvodu, tedy do roku 2015 musel své bývalé ženě odvádět neskutečný balík v rámci manželského vyrovnání.

16 let manželství ho stálo 4,2 milionu liber! Prostě když dojde na prachy, ženská nikdy, ale doopravdy nikdy nezná bratra… Ostatně, všichni znáte ta videa, kdy se roštěnky na ulici přemluví k sexu za peníze. Jak je možný, je jich mají pořád tak málo?

Víte, že…
…podle dva roky starých průzkumů víc než polovina českých žen a mužů tají svůj příjem. Divíte se?

A jak mizí prachy z vaší šrajtogle?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Češi nemají rádi boháče! Peníze ale chce mít každý!

Nejhorší událost v dějinách pro muže? Když ženy objevily peníze